Igre bez granica

 
 

Udruženje građana „Ritam zdravlja“ organizuje događaj pod nazivom „Igre bez granica”, koji se održava u u Sportskom centru Maruk (Novosadskog sajma 37) u nedelju, 2. juna.

Tačno u podne, sugrađane očekuje zabavan program ispunjen takmičenjima i vežbanjem, a najbolje ekipe na kraju osvajaju nagrade! Igre bez granica namenjene su mladima koji žele da testiraju svoje znanje i spretnost. Za roditelje sa decom, organizuje se Zabavni kutak u okviru kog će porodice međusobno odmeriti snage, a sve će biti uokvireno edukacijom o uticaju i važnosti svakodnevne fizičke aktivnosti za zdravlje.

Pobednicima sportsko-rekreativnog dela manifestacije „Igre bez granica!“ nagrade će dodeliti košarkaš Milenko Tepić, koji će kao Novosađanin podržati sve učesnike i podsetiti ih zbog čega je bitno baviti se fizičkom aktivnošću.

Hajmo na piknik” je naziv projekta koji se realizuje u okviru programa Novi Sad – Evropska prestonica mladih 2019. godine. Partneri projekta su Savez Sport za sve Vojvodine, Pokrajinski zavod za sport i omladinu, Stomatološka ordinacija Dental Hub, Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Eurogames, kao i škole čiji će učenici učestvovati u takmičarskom delu programa: Srednja medicinska škola „7. april“,  Tehnička škola „Pavle Savić“ i škola za dizajn “Bogdan Šuput”.


Datum: 01.06.2019. Autor: UG Ritam zdravlja

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...