OMV MaxxMotion Izazov za ljubitelje adrenalinske vožnje

Da li verujete u sebe i svoje vozačke veštine? Volite da se takmičite? Onda prošetajte do OMV Srbija štanda na 54. Međunarodnom salonu automobila jer je ova kompanija svim posetiocima uputila interesantan izazov. Radi se o nagradnoj akciji „OMV MaxxMotion Izazov“ u kojoj najspretniji vozači mogu da pokažu svoje vozačke sposobnosti. Posetioci stariji od 18 godina koji se tokom sesije vožnje od sedam minuta na Simulatoru vožnje Formule 1 pokažu kao najbolji mogu da osvoje vredne nagrade.


Najbolji rezultat biće nagrađen vaučerom za gorivo u iznosu od 20.000 dinara, dok za drugo i treće mesto sleduju vaučeri za gorivo u iznosu od 15.000 i 10.000 dinara.


OMV Srbija na Beogradskom sajmu automobila


Da bi učestvovali u akciji kandidati moraju da daju na uvid vozačku dozvolu ili ličnu kartu. Dozvoljeno je više puta u periodu trajanja Sajma automobila učestvovati u nagradnoj akciji, međutim u toku jednog dana moguće je učestvovati samo u jednoj sesiji vožnje.

Ako ste se ikada pitali kako to izgleda kada ste pod naletom adrenalina u automobilskoj trci, ili još bolje kako izgleda upravljati vozilom koje se velikom brzinom približava magičnoj brojci od 300 km/h, sada to sa ovim simulatorom možete i da doživite. Bar na trenutak možete da osetite svo uzbuđenje šampiona tzv. „najbržeg cirkusa na svetu“ i makar delimično ostvarite snove tako što ćete provozati bolid formule po stazi u Monci.


Iskustvo simulatora F1 dizajnirano je da bude što je moguće više realistično - osetićete svaku promenu u teksturi podloge, bilo kakvu nesavršenost na stazi, i primetićete razliku u vožnji kada gume počnu da se troše.Osim ove adrenalinske atrakcije, na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu OMV Srbija je predstavila i druge svoje proizvode i usluge. OMV je podsetio posetioce Sajma da su osim goriva premijum kvaliteta OMV MaxxMotion, potrošačima na raspolaganju čuveni VIVA restorani ali i niz dodatnih usluga koje potrošači mogu obaviti prilikom posete benzinskoj stanici koje im štede vreme a samim tim i novac. Među njima se nalaze usluge menjačnice, transfera novca i platnog prometa, preuzimanja i isporuke pošiljki, prodaja ulaznica za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, pomoć na putu, kupovina i dopuna TAG uređaja, slanje poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića. Naročite pogodnosti u vidu popusta na goriva, proizvode i usluge OMV Srbija nudi svojim stalnim potrošačima koji poseduju OMV Save&Drive karticu.

I za kraj da podsetimo da je OMV Srbija deo evropske OMV mreže od oko 2000 benzinskih stanica. U Srbiji, OMV upravlja sa 61 stanicom i može se pohvaliti najrasprostranjenijom mrežom autoputskih benzinskih stanica u zemlji. OMV benzinske stanice već godinama pružaju više od same prodaje goriva, one su pravi multifunkcionalni centri, koji svojim potrošačima nude vrhunske proizvode i usluge.“


Datum: 25.03.2019. Autor: Srđan Crnogorac

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...