x

OMV Srbija na Beogradskom sajmu automobila

OMV Srbija na Beogradskom sajmu automobila

OMV Srbija, kao deo evropske OMV mreže od oko 2.000 benzinskih stanica, upravlja 61 stanicom u Srbiji i može se pohvaliti najrasprostranjenijom mrežom autoputskih benzinskih stanica u zemlji. OMV benzinske stanice već godinama pružaju više od same prodaje goriva, one su pravi multifunkcionalni centri, koji svojim potrošačima nude vrhunske proizvode i usluge.


Beogradski sajam automobila 2019 održaće se u periodu od 22. do 31. marta 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo, a pod pokroviteljstvom kompanije DDOR Novi Sad.



Osim goriva premijum kvaliteta OMV MaxxMotion, potrošačima su na raspolaganju VIVA restorani i prodavnice u kojima se mogu odmoriti od puta, uživati u bogatoj ponudi hrane i pića i prijatnom ambijentu. OMV Car Wash usluga perionice pobrinuće se za to da vozila zasijaju, a niz dodatnih usluga koje potrošači mogu obaviti prilikom posete benzinskoj stanici uštedeće im vreme a samim tim i novac. Među njima se nalaze usluge menjačnice, transfera novca i platnog prometa, preuzimanja i isporuke pošiljki, prodaja ulaznica za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, pomoć na putu, kupovina i dopuna TAG uređaja, slanje poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića. Naročite pogodnosti u vidu popusta na goriva, proizvode i usluge OMV Srbija nudi svojim stalnim potrošačima koji poseduju OMV Save&Drive karticu.

Uz OMV Business Card se poslovnim korisnicima koji poseduju vozne parkove nudi lakše putovanje. Na svim putevima kroz Evropu, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. OMV Business Card je bezgotovinski način plaćanja za pravna lica. Ova kartica nudi brojne prednosti i usluge. Za menadžere voznih parkova, vozače, za celu kompaniju: vodeći kvalitet goriva i ostalih proizvoda na preko 2.000 OMV stanica u Evropi, kao i najbolja pokrivenost sa više od 18.000 benzinskih stanica u ROUTEX mreži.

Posebnu pažnju OMV tradicionalno pridaje higijeni objekata i toaleta, kao i najmlađima kojima su na raspolaganju lepo opremljena igrališta i specijalne sobe za presvlačenje beba.

Širok spektar usluga zahvaljujući kojima je OMV u mogućnosti da ponudi više svojim potrošačima u skladu je sa poslovnom politikom i sloganom „We care more“.


G-Drive Racing tim na sajmu automobila



Datum: 21.03.2019. Autor: Beogradski sajam

PROČITAJTE JOŠ...