Prijave za drugi Red Bull Flugtag u Srbiji su otvorene!

Prijave za drugi Red Bull Flugtag u Srbiji su konačno otvorene na www.redbullflugtag.rs . Pozivaju se svi budući letači i letačice da prijave svoje timove i letelice do 18. marta 2019. godine. Stručni žiri je spreman na baš sve predloge - od ogromne patike, letećeg burita i pterodaktila do džinovskog hamburgera sa kojim timovi žele da klize sa Red Bull platforme u nebesa.

Zadatak je ostao isti - timovi osmišljaju što maštovitije letelice i ime za ekipu, a ukoliko ih stručni žiri izabere, kreću da konstruišu letelicu o kojoj će se pričati dugo, sigurno do sledećeg Flugtaga u Srbiji. Oni koji planiraju da pošalju skicu svoje letelice, treba da znaju da ona mora biti bez motora, akumulatora i katapulta – oruđe su samo vetar, ljudska snaga i genijalnost, a pored kreativnosti, ocenjivaće se dužina leta i nastup na platfomi pre leta.

Pozivamo te da dizajniraš, osmisliš, napraviš, sklopiš, zalepiš i poletiš mašinom o kojoj sanjaš, sa 6 metara visoke Red Bull platforme sa svojom ekipom!

Prvi srpski Red Bull Flugtag je leta 2013. okupio 150.000 ljudi na Adi Ciganliji, čime je potvrđeno da se radi o najprepoznatljivijem i najotkačenijem događaju sa Red Bull pečatom - ovaj put, Beograd će biti posebno privilegovan kao jedan od samo osam svetskih gradova u kojima će se Flugtag održati u 2019. godini!

Više informacija o Red Bull Flugtag-u pronađite na zvaničnoj Facebook Event stranici (https://www.facebook.com/events/405189140229897/), sajtu redbullflugtag.rs i Red Bull Srbija Instagram profilu (https://instagram.com/redbullrs/).

Datum: 19.02.2019. Autor: Alek Bošković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...