x

Udovičić i Peruničić posetili štand RSS na Sajmu sporta

Udovičić i Peruničić posetili štand RSS na Sajmu sporta Foto: RSS

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić, zajedno sa svojim najbližim saradnicima, pomoćnikom Darkom Udovičićem i državnim sekretarom za sport Predragom Peruničićem, posetio je štand Rukometnog saveza Srbije drugog dana sedmog međunarodnog Sajma sporta koji se od petka do nedelje održava u hali 1 Beogradskog Sajma.


U prijatnom razgovoru sa ljudima iz rukometnog sveta, koje je predvodio selektor muške reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić, ministar Udovičić istakao je zadovoljstvo organizacijom ovakve jedne manifestacije, kao i onim što je rukomet imao da ponudi tokom prezentacije na svom terenu u prethodna dva dana.

- Upravo mi je ministar izrazio zadovoljstvo organizacijom samog sajma i istakao da je ovo nadogradnja u odnosu na prethodne godine. Sajam sporta je definitivno jedna super ideja. Da ljudi koji vole sport, dođu, prošetaju, provedu dan ovde, a da deca uživaju u raznim sportovima. Velika ideja i super stvar. Pravi način da pokažeo da smo zemlja sporta, što nesumnjivo i jesmo - kazao je tom prilikom selektor Nenad Peruničić.

Datum: 24.11.2018. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...