Zajednički trening Srbije i Rusije u novom Bokserskom centru u Beogradu

Najbolji bokseri Srbije i Rusije odradili su zajednički trening u novootvorenom Bokserskom centru u SC Voždovac na Banjici.


Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin zahvalio se opštini Voždovac koja je izašla u susret Savezu i obezbedila bokserima sjajne uslove za trening.

Timovi Srbije i Rusije nalaze se na zajedničkim pripremama uoči odlaska u Niš gde će od 29. novembra do 1. decembra 2018. biti održan tradicionalni međunarodni turnir „Zlatna rukavica, 61. po redu i na kojoj će učestvovati 80 boksera iz celog sveta.

U timu Srbije koji se nalazi na pripremama u Beogradu su: Veljko Gligorić, Nenad Momirski, Petar Stošić, Velibor Pucar, Sandro Poletan, Nikola Stevanović, Veljko Ražnatović, Petar Prokić i Vladan Babić, a pridružiće im se u Nišu i Dušan Janjić koji se nalazi u Novosibirskom koji predstavlja Srbiju na Saboru borilačkih sportova Rusija - Srbija.

 

Datum: 23.11.2018. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...