Startuje Bokserska Liga Srbije 2018/19

Ekipni šampionati uvek su punili hale, publiku privlačili više od bilo kojih drugih takmičenja, jačali konkurenciju, a identifikacija sa matičnim klubom stvarala je dodatni sportski naboj i želju za trijumfom. Ligaško boks takmičenje u Srbiji startuje 18. oktobra 2018. u Valjevu kada će se sudariti ekipa domaćeg Metalca i tradicionalnog ljutog rivala iz Loznice.
Mečeve će u direktnom televizijskom prenosu emitovati TV Arena, kao i svaki derbi narednih deset kola koliko je planirano za dvokružni sistem lige. Ostali mečevi I Kola Bokserske Lige 2018/19 su:

 

  • Niš: BK “Naissus” Niš vs BK “Radnički “ Beograd

  • Novi Sad: BK “Vojvodina” vs BK “Radnički” Kragujevac

Bokserska liga je dugo očekivano takmičenje za sve ljubitelje plemenite veštine, ali i svih onih koji vole sportske spektakle. Šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije koji će odmeriti snage u osam težinskih kategorija, dok će se Ekipni šampion znati u maju kada je planiran završetak Bokserske Lige Srbije.

Bokserska Liga Srbije novi je projekat BSS, sa ciljevima da bokseri stiču neophodno iskustvo, zarađuju novac, a boks podigne nivo popularnosti u Srbiji i regionu. Svaki derbi  kola biće emitovan u direktnom tv prenosu na TV Arena, a kvalitet će pored mečeva najboljih boksera Srbije začiniti i sjajna scenografija, rasveta i ostali scenski efekti neophodni za spektakl“ – rekao je direktor Bokserske Lige Srbije Nikola Milinković.

Bokserska liga motivisala je klubove, pa se uveliko pripremaju i najavlju da će baš oni biti osvajači titule Ekipnog šampiona Srbije.

“Radnički sa Crvenog krsta ima veliku tradiciju pobeđivanja, zato je ceo naš tim na čelu sa trenerom Milivojem Bašićem postavio jasan cilj, a to je pehar šampiona. Ekipa je spremna, svi jedva čekamo prvo kolo, jer imamo jaku motivaciju” – istakao je Đorđe Bujišić osvajač srebra na nedavno završenom prestižnom međunarodnom takmičenju, „Zlatnom pojasu“ u Rumuniji.
Datum: 10.10.2018. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...