x

Uspešno okončan prvi Kamp Kop 2018

Uspešno okončan prvi Kamp Kop 2018 Foto: RK Radnički 1964

Radnički 1964 je u toku dvogodišnjeg postojanja pokrenuo veći broj aktivnosti u cilju popularizacije rukometa, pogotovo među školskom decom sa namerom da što većem broju mališana približi ovaj trofejni sport. Jedna od takvih je i organizacija sedmodnevnog kampa na Kopaoniku.

-RK Radnički je organizovao prvi kamp pod imenom "Kamp Kop 2018" na kome je uzelo učešće 58 dece iz našeg kluba i 5 trenera. Održano je ukupno 35 treninga, deca su bila podeljena u tri starosne grupe, sticali nova znanja, družila se, osetila timski duh koji treba da ih još više poveže i napravi neophodnu hemiju za godine koje nadolaze. Sledeće godine ćemo se potruditi da broj dece bude još veći, uspostavićemo saradnju sa klubovima u okruženju i raditi na stvaranju još boljih uslova za rad na kampu. Posebno bih se zahvalio kolegama trenerima, direktorki Mariji Lojpur i osoblju odmarališta na Kopaoniku na svesrdnoj saradnji u sprovođenju plana i programa rada, nadamo se uspešnoj saradnji i u godinama koje dolaze. Najvažnije je da su deca zadovoljna boravkom i radom na kampu, što nam daje dodatnu snagu da budemo još bolji i uspešniji u budućnosti i obučimo što je moguće veći broj igrača za naš klub. Takođe bih se posebno zahvalio našem bivšem igraču, a sada kondicionom treneru u Luksemburgu, Žiki Jovanoviću koji je održao predavanje o važnosti ishrane, oporavka, kao i fizičke spreme sportista, sa posebnim osvrtom na profesionalno bavljenje sportom i odricanjima koja sportisti imaju u toku svoje karijere- osvrnuo se trener Dragan Študer, rukovodilac kampa.

Želja i namera svih u klubu je da ovaj kamp zaživi i preraste u tradicionalni, kao i ostale rukometne akcije u organizaciji RK Radnički 1964.

Datum: 15.08.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...