x

Radenović i Stanojević još dve godine u Radničkom

Radenović i Stanojević još dve godine u Radničkom Foto: RK Radnički 1964

RK Radnički 1964 je od osnivanja iskazao nameru da se oslanja na igrače rođene i ponikle u Kragujevcu iz svoje škole rukometa. Želja čelnih ljudi kluba je da i u predstojećoj sezoni u kojoj se očekuju najviši dometi, osnova igračkog kadra bude sačuvana i čine je rukometaši koji su sa uspehom nosili crveni dres i postigli zavidne rezultate.

U sklopu toga u dogovoru sa menadžmentom kluba, ugovore su produžili Branislav Radenović (25) ubojiti levi bek i kreator igre crvenih Stefan Stanojev (22), momci koji su od početka karijere u klubu sa Lepenice i koji su dali nemerljivi doprinos u prve dve godine postojanja Radničkog 1964. Vredno je i napomenuti da je Stanojev na poziciji srednjeg beka bio motorna snaga tima i da je u prošlom prvenstvu sedam puta poneo laskavu titulu najboljeg igrača utakmice, a Radenović svojom ubojitom desnicom često bio nerešiva enigma za protivnike.

-Prošlu sezonu smo videli da možemo, ove godine ćemo to pokušati i da dokažemo. Zahvalan sam klubu što mi je pružio šansu da sa svojim saigračima, a pre svega drugarima, napadnemo ulazak u Super Ligu i vratimo kragujevački rukomet tamo gde mu je mesto.– izneo je zajednički stav Branislav Radenović.

Ugovori sa obojicom igrača su potpisani na dve godine.

Datum: 14.08.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...