Uručena priznanja „Herojima Beogradskog maratona”

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio je priznanja, diplome i zahvalnice humanitarnim organizacijama, predavačima, pobednicima u kategoriji štafetnog polumaratona, kao i posebno priznanje „Herojima Beogradskog maratona” – pojedincima koji su ostavili poseban pečat na 31. Beogradski maraton.


Mladenović je istakao da nas Beogradski maraton svake godine podseća na to koliko je važno da pozdravimo i pomenemo sve ljude koji su svojim pristupom životu i filozofijom života doprineli popularizaciji maratona i zdravih stilova života. 


– Svaki napor koji je učinjen u pravcu unapređenja Beogradskog maratona predstavlja dodatni podstrek za budućnost. Hvala u ime grada Beograda, ali i u ime svih ljubitelja sporta i rekreacije. Nama ostaje da, zajedno sa Beogradskim maratonom, nastavimo sa sprovođenjem ovakvih akcija – rekao je Mladenović. 


On je podsetio da je pre nekoliko nedelja, u noći između 9. i 10. juna, održana noćna trka na pisti beogradskog aerodroma.  


– Prošle godine smo na jubilarnom, 30. Beogradskom maratonu imali prilike da vidimo najveće zvezde svetske atletike koje su ponovo došle u Beograd, a ne bi trebalo zaboraviti ni na Beogradsku Trku kroz istoriju ili Dečji maraton, koji je jedinstvena manifestacija u svetu. Na tome ne bi trebalo stati i nastojaćemo da svojim idejama doprinesemo da Beogradski maraton iz godine u godinu bude sve kvalitetniji – dodao je pomoćnik gradonačelnika.


Datum: 22.06.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...