x

Radnički produžio saradnju sa tri igračice

Radnički produžio saradnju sa tri igračice Foto: RK Radnički 1964

Ono što su čelnici Radničkog zacrtali prilikom osnivanja kluba pre dve godine, polako dobija svoju formu i dimenziju, činjenica da će se klub u svom razvoju i napretku prvenstveno oslanjati na svoje snage i igrače i igračice iz svoje rukometne škole.

Nakon prve sezone u seniorskom rangu i ostvarenih rezultata, došlo je vreme da se odnosi sa rukometašicama podignu na viši i profesionalniji nivo. Dalji korak u tom nizu je potpisivanje ugovora,a prvi korak i potpise na četvorogodišnje ugovore su stavile Anja Vlašković (16), Anastasija Vlašković (16) kao i Jovana Blagojević (20).

Anja i Anastasija su rukometom počele da se bave 2010-te godine i u dosadašnjoj karijeri su nastupale za klub iz grada na Lepenici, dok je Jovana počela da trenira sa 12 godina u klubu „Kolibri“ iz Trnave, a u Radničkom je već petu godinu.

-Prilično uspešna debitantska sezona u seniorskom rangu, izvanredna saradnja sa celokupnim stručnim štabom, rukovodstvom kluba i saigračicama i činjenica da smo prve i najvažnije korake u karijeri napravile u Kragujevcu, samo su neke od stavki koje su nam bile dodatni motiv i podstrek da verifikujemo saradnju sa Radničkim na još četiri godine. To je prilično dug period u toku kog će se svaka od nas, kao i do sada, maksimalno angažovati kako bi se naš klub što pre vratio u sam rukometni vrh u zemlji i regionu. Vredno ćemo se pripremati za početak sezone i daćemo sve od sebe da u narednom periodu dovedemo Radnički na nivo koji se od njega i očekuje - prenela je impresije sve tri igračice Anastasija Vlašković.

Datum: 22.06.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...