Radnički produžio saradnju sa tri igračice

Foto: RK Radnički 1964

Ono što su čelnici Radničkog zacrtali prilikom osnivanja kluba pre dve godine, polako dobija svoju formu i dimenziju, činjenica da će se klub u svom razvoju i napretku prvenstveno oslanjati na svoje snage i igrače i igračice iz svoje rukometne škole.

Nakon prve sezone u seniorskom rangu i ostvarenih rezultata, došlo je vreme da se odnosi sa rukometašicama podignu na viši i profesionalniji nivo. Dalji korak u tom nizu je potpisivanje ugovora,a prvi korak i potpise na četvorogodišnje ugovore su stavile Anja Vlašković (16), Anastasija Vlašković (16) kao i Jovana Blagojević (20).

Anja i Anastasija su rukometom počele da se bave 2010-te godine i u dosadašnjoj karijeri su nastupale za klub iz grada na Lepenici, dok je Jovana počela da trenira sa 12 godina u klubu „Kolibri“ iz Trnave, a u Radničkom je već petu godinu.

-Prilično uspešna debitantska sezona u seniorskom rangu, izvanredna saradnja sa celokupnim stručnim štabom, rukovodstvom kluba i saigračicama i činjenica da smo prve i najvažnije korake u karijeri napravile u Kragujevcu, samo su neke od stavki koje su nam bile dodatni motiv i podstrek da verifikujemo saradnju sa Radničkim na još četiri godine. To je prilično dug period u toku kog će se svaka od nas, kao i do sada, maksimalno angažovati kako bi se naš klub što pre vratio u sam rukometni vrh u zemlji i regionu. Vredno ćemo se pripremati za početak sezone i daćemo sve od sebe da u narednom periodu dovedemo Radnički na nivo koji se od njega i očekuje - prenela je impresije sve tri igračice Anastasija Vlašković.

Datum: 22.06.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...