Kristijan Stošić i Nora Trklja će dobiti nagrade

U jednom od medija koji predvode prljavu kampanju protiv preduzeća Beogradski maraton objavljen je danas tekst pod naslovom “Pobednik maratona: Uzeli su mi nagradu”.


Taj tabolidni mediji ponovo na lažima, obmanama javnosti i manipulacijama gomilom netačnih informacija, sprovodi najprljaviju kampanju protiv nas i najvećeg tradicionalnog sportskog dogadjaja u našoj zemlji.


Teško je demantovati sve laži koje od povezanih lica orkestrirano i u talasima stižu ovih dana do javnosti – i to posle 31. - najuspešnijeg Beogradskog maratona do sada – sa očiglednom namerom da nas diskredituju kao organizatora. Ali ovu, poslednju njihovu laž u nizu, kao i sve druge laži lako je pobiti činjenicama, iako činjenice i istina njima nisu tema.


Kristijanu Stošiću i Nori Trklji ćemo isplatiti nagradu. Neće to biti ceo predvidjeni iznos, jer, po propozicijama, nije ostvaren neophodan rezultat. Ali smo mi kao i uvek do sada, odlučili da koliko je u našoj moći, podržimo naše dugoprugaše. Beogradski maraton je i ranijih godina tako činio, a Kristijan Stošić je i tada bio medju našim trkačima koje smo s razlogom podržavali. Brigu o našim najboljim dugoprugašima, ipak bi sistemski morao da vodi neko drugi.


A da je u spomenutom mediju Stošić s namerom pogrešno citiran, možete se uveriti i na FB stranici ovog maratonca, na kojoj su mu se svojim komentarima i podrškom pridružili i drugi naši najbolji maratonci. (link)


Što se dotičnog tabloida tiče – za laži koje namerno u kontinuitetu iznosi o nama – biće tužen nadležnom sudu. Takodje, biće tuženi i svi oni koji te laži svesno i namerno, bez provere činjenica, dalje prenose.


Datum: 27.04.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...