x

Kristijan Stošić i Nora Trklja će dobiti nagrade

Kristijan Stošić i Nora Trklja će dobiti nagrade

U jednom od medija koji predvode prljavu kampanju protiv preduzeća Beogradski maraton objavljen je danas tekst pod naslovom “Pobednik maratona: Uzeli su mi nagradu”.


Taj tabolidni mediji ponovo na lažima, obmanama javnosti i manipulacijama gomilom netačnih informacija, sprovodi najprljaviju kampanju protiv nas i najvećeg tradicionalnog sportskog dogadjaja u našoj zemlji.


Teško je demantovati sve laži koje od povezanih lica orkestrirano i u talasima stižu ovih dana do javnosti – i to posle 31. - najuspešnijeg Beogradskog maratona do sada – sa očiglednom namerom da nas diskredituju kao organizatora. Ali ovu, poslednju njihovu laž u nizu, kao i sve druge laži lako je pobiti činjenicama, iako činjenice i istina njima nisu tema.


Kristijanu Stošiću i Nori Trklji ćemo isplatiti nagradu. Neće to biti ceo predvidjeni iznos, jer, po propozicijama, nije ostvaren neophodan rezultat. Ali smo mi kao i uvek do sada, odlučili da koliko je u našoj moći, podržimo naše dugoprugaše. Beogradski maraton je i ranijih godina tako činio, a Kristijan Stošić je i tada bio medju našim trkačima koje smo s razlogom podržavali. Brigu o našim najboljim dugoprugašima, ipak bi sistemski morao da vodi neko drugi.


A da je u spomenutom mediju Stošić s namerom pogrešno citiran, možete se uveriti i na FB stranici ovog maratonca, na kojoj su mu se svojim komentarima i podrškom pridružili i drugi naši najbolji maratonci. (link)


Što se dotičnog tabloida tiče – za laži koje namerno u kontinuitetu iznosi o nama – biće tužen nadležnom sudu. Takodje, biće tuženi i svi oni koji te laži svesno i namerno, bez provere činjenica, dalje prenose.


Datum: 27.04.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...