x

Izveštaj sa Prvenstva Beograda u sportskom ribolovu 2013

Izveštaj sa Prvenstva Beograda u sportskom ribolovu 2013

Regionalno prvenstvo u sportskom ribolovu (lov ribe udicom na plovak i lov ribe udicom po dnu) održano je 26. juna 2013., na  Bečmenskom ribnjaku. Organizator takmičenja bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Najveći ulov na takmičenju u lovu ribe udicom na plovak imali su predstavnici Društva za sport i rekreaciju invalida Zemun. Prvo mesto osvojio je Suček Ilija. Drugo mesto u generalnom plasmanu osvojila je Spomenka Rajaković, dok je treći bio Mojsev Vladan (svi članovi DSRI Zemun).

Epitet najbolje ekipe u ovoj disciplini zaslužno je ponela ekipa DSRI Zemun. Drugo mesto osvojila je ekipa Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom Novi Beograd, dok je treća bila ekipa Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom "Vožd".

Najbolji pojedinac u lovu ribe udicom po dnu bio je Dušan Ložnjaković (Sportski klub ratnih vojnih invalida opštine Obrenovac - "Palež"). Drugo mesto osvojio je Đurić Đorđe (Sportsko udruženje osoba sa invaliditetom "Vožd"). Dok je treći bio Tomić Ljuban (Društvo za sport i rekreaciju invalida Zemun).

U ekipnom plasmanu, u lovu ribe udicom po dnu, prvo mesto osvjila je ekipa Sportski klub ratnih vojnih invalida opštine Obrenovac - "Palež", druga je bila ekipa Sportsko udruženje osoba sa invaliditetom "Vožd ", dok je trećeplasirana bila ekipa Udruženja boraca i ratnih vojnih invalida ratova 90 - tih - Zemun.

U juniorskoj konkurenciji prvak Beograda za 2013. godinu postao je Ivan Petrovski. Drugo mesto pripalo je Vladimiru Nikoliću dok je bronzanu medalju osvojio Marinko Šokac.

Datum: 27.06.2013. Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...