x

Tradicija adidas turneja uspešnih NBA igrača

Tradicija adidas turneja uspešnih NBA igrača

Adidas već skoro dve decenije unazad organizuje turneje NBA igrača širom sveta. Tokom druge polovine devedesetih godina Beograd je posetio NBA as Entoan Džejmison, koji je tada, na oduševljenje domaće publike nekoliko dana boravio u našem glavnom gradu. Ove godine adidas je odlučio da obraduje fanove basketa i u okviru svetske turneje, u Beogradu organizuje gostovanje kapitena Čikago Bulsa, Derika Rouza, prve NBA zvezde koja će u 21.veku posetiti Srbiju.

Entoan Džejmison, najbolji šesti igrač NBA lige i dugogodišnji član Lakersa, Beograd je posetio u okviru ABC kampa. U srpskoj prestonici, u godinama kada je NBA liga bila u jeku popularnosti, pet dana se družio sa ljubiteljima košarke i ostavio fantastičan utisak na fanove. Uspešni košarkaški as, Derik Rouz, družiće se sa ljubiteljima basketa, 8. jula ispred šoping centra "Ušće", gde će podeliti svoja iskustva i savete onima koji budu izabrani da baš toga dana budu deo jedinstvene Rouz ekipe.

Jedan od najboljih košarkaša sveta, u okviru svoje adidas D Rouz turneje, pored Beograda posetiće još osam gradova u Evropi u kojima će promovisati košarku. adidas je izašao u susret svojim fanovima i omogućio da upoznaju jednog od najboljih košarkaša NBA lige. Ulaznice za veliki D Rose event mogu da se osvoje u okviru aktivacija u adidas monobrend radnjama, kao i preko kviza na facebook stranici "adidas basketball".

Rouz je jedan od najboljih košarkaša na svetu već godinama unazad, još od kako je 2008. godine počeo da igra u NBA. U svojoj prvoj sezoni osvojio je prestižnu titulu rukija godine, a već 2011. je proglašen za MVP-a lige, i tako postao namljađi igrač kome je to pošlo za rukom.

 


Datum: 26.06.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...