x

FK Čelzi i adidas najavljuju nastavak globalnog partnerstva


Fudbalski klub Čelzi i adidas sa zadovoljstvom najavljuju nastavak globalnog partnerstva. Ovo je do sada najveći ugovor, koji je Čelzi potpisao sa nekim partnerom, a adidas će nastaviti da bude zvanični sponzor i snabdevač sportske opreme kluba u narednih deset godina.

Partnerstvo, koje je započeto u 2006. godini, nastavilo je da raste tokom perioda kontinuiranog uspeha koji je postizao fudbalski klub Čelzi. Plavi su osvojili najveća priznanja, kako u zemlji tako i u Evropi, uključujući to što su prvi londonski klub koji je osvojio UEFA Ligu šampiona. Takođe, osvojili su i Premier ligu, četiri puta FA Kup, Kup lige i prošle sezone UEFA Ligu Evrope.

Ove godine adidas je radio sa klubom na tome da pokrenu kampanju "Plavo je, ostalo je nevažno", što predstavlja najuspešniju kampanju za lansiranje opreme, ikada. Dizajnirana tako da predstavi opremu za 2013/14 sezonu, neočekivano, kampanju predstavlja nekoliko igrača umočenih od glave do pete u plavu boju.

Ron Gurli, izvršni direktor fudbalskog kluba Čelzi, rekao je: "Oduševljeni smo što ćemo proširiti naše partnerstvo do 2023. godine, nakon vrlo uspešnih prvih sedam sezona. Obe organizacije dele isti duh i ambiciju, a novi ugovor potvrđuje da adidas veruje u status našeg kluba u svetskom fudbalu."

Herbert Hajner, izvršni direktor kompanije adidas AG, dodao je: "I adidas i fudbalski klub Čelzi imaju dugogodišnje fudbalsko nasleđe, na koje smo ponosni, a oduševljeni smo što ćemo nastaviti da sarađujemo sa jednim od evropskih elitnih fudbalskih klubova. Radujemo se još mnogobrojnim uspešnim godinama, radeči zajedno sa klubom na proizvodima, marketingu i inicijativama na terenu, u Velikoj Britaniji i širom sveta."

 Datum: 26.06.2013. Autor: Stefan Trifunović

PROČITAJTE JOŠ...