x

Zinedin Zidan i Žoze Murinjo u novom adidas filmu First Never Follows

Zinedin Zidan i Žoze Murinjo u novom adidas filmu  First Never Follows

Adidas je danas predstavio selekciju tipskih filmova u kojima se pojavljuju igračke zvezde i menadžeri nekih od najvećih klubova sveta, kao deo poslednjih filmova „First Never Follows“ serijala. Igrači debituju u novim Speed of Light kopačkama, a u filmu se pojavljuju Zinedin Zidan, Žoze Murinjo i drugi fudbalski stručnjaci.


U svakom od filmova igrači prkosno odgovaraju na tračeve i debate koje prate svaki od klubova pred početak nove 2016/17 sezone. Fudbaleri šest globalno najjačih klubova objašnjavaju da se neće baviti tračevima, već će ono najbitnije reći na terenu. Zvezde Real Madrida, FK Bajerna iz Minhena, Mančester Junajteda, Čelsija, Juventusa i AC Milana – Pol Pogba, Manuel Nojer, Geret Bejl, Hames Rodrigez, Dijego Kosta i Miralem Pjanić, kao i menadžeri Zinedin Zidan i Žoze Murinjo glavni su akteri ovog filma.


Članovi S3 Freestyle tima, koji su deo adidas freestyle football rostera, takođe se pojavljuju u filmu pokazujući tako sve veću prisutnost i ove vrste fudbala.


U filmu igrači nose najnoviju opremu svojih klubova, kao i najnovije Speed of light kopačke - ACE 16 u solarno žutoj i X 16 u solarno crvenoj boji u kojima će igrati tokom 2016/17 sezone.


Muziku u filmu pod nazivom „Sort it out Sharon“ izvode Dusky feat. Wiley, a komponovao je Alfie Granger-Howell.


Link ka videu: https://youtu.be/geU8AxL460I


Za više informacija posetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili  @adidasfootball na Twitteru kako biste se pridružili razgovoru.

Datum: 30.07.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...