x

Adidas slavi rekordni transfer Pola Pogbe u Mančester Junajted

Adidas slavi rekordni transfer Pola Pogbe u Mančester Junajted
Kako bi proslavio rekordni transfer Pola Pogbe, jednog od najuzbudljivijih fudbalera, u Mančester Junajted adidas je predstavio muzički video u kom igrač pokazuje svoje poznate pokrete uz muziku grime umetnika Stormzy-ja.
U videu fanovi mogu da vide Pogbu kako igra uz pesmu „Nigo Duppy“. Film odaje počast jedinstvenom stilu ovog igrača, pokazujući njegove nove frizure i proslave golova i ističući tako njegov talenat na terenu i van njega. Dugogodišnji fan Mančester Junajteda, Stormzy, takođe se pojavljuje u filmu i ponavlja neke od najpoznatijih plesnih poteza Pogbe.
Video je nastavak „First Never Follows“ serije, koja je u predsezoni pokazala kako adidas klubovi i igrači reaguju na kritike i tračeve („blah blah blah“ film), i kako je Pogba sve više verovao u transferu dok su spekulacije rasle. Muzički video zaustavlja tračeve i slavi prelazak igrača u Mančester Junajted u velikom stilu.
Film se završava tako što reper okreće leđa kameri i pokazuje Pogbino ime na leđima novog Mančester Junajted dresa slaveći tako prelazak Francuza u ovaj klub. Njih dvojica su se u martu srela u sedištu adidasa, kada ih je Stormzy nazvao „parom mladih kraljeva“, što je i stih koji on izgovara na početku klipa. Stormzy se u maju pojavio na predstavljaju nove opreme Mančester Junajteda uz Dejvida Bekama, kako bi proslavio ponovno otvaranje adidas prodavnice u Londonu.

Pogba se pridružio adidas porodici u martu, kada je ovaj brend u Pogbinu čast predstavio ekskluzivni ACE 16+ PURECONTROL model u Pogbinim zaštitnim bojama, crnoj i zlatnoj.

Za više informacija posetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na Twitteru i Instagramu.
Datum: 09.08.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...