x

Havijer Sotomajor: Hvala dragim prijateljima iz Beograda i Srbije

Havijer Sotomajor: Hvala dragim prijateljima iz Beograda i Srbije

Promoter ovogodišnjeg 29. Beogradskog maratona stigao je u Havanu i odmah se javio svojim novostečenim prijateljima u Beogradu, pozdravio sve učesnike 29. Beogradskog maratona i sve one koji su pomogli da se organizuje ovaj događaj: „Hvala dragim prijateljima iz Beograda i Srbije. Bilo je fantastično!“ - oglasio se Sotomajor.


Havijer je pun utisaka stečenih tokom svog 36 - časovnog boravka u Beogradu.

Neponovljivi Sotomajor bio je pravi promoter Beogradskog maratona, Beograda i Srbije. Pristupačan, otvoren, nasmejan i uvek spreman za razgovor. Legendarni kubanski atletičar, svetski rekorder u skoku u vis, šestostruki svetski prvak i Olimpijski šampion iz Barselone, tokom svog kratkog boravka u Beogradu, bio je sa svojim domaćinom gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim na konferenciji za medije, obišao je Prijavni centar 29. Beogradskog maratona, posetio je učesnike maratona na Polimark pasta party-ju, održao Javni čas atletike u novoj atletskoj dvorani učesnicima Dečijeg maratona, a na dan 29. Beogradskog maratona družio se sa svim učesnicima i gledaocima.


„Poneo sam u Havanu neverovatno pozitivne utiske iz Beograda i sa 29. Beogradskog maratona. Beograd je grad pun duha, šarma, istorije i kulture i ostao mi je u srcu, isto kao i ceo događaj o kome ću dugo pričati sa svojim prijateljima. Izuzetno pozitivna atmosfera, nasmejana lica i mnogo raspoloženih ljudi ostaju mi u dubokom sećanju. Činite jako lepu i korisnu stvar u Beogradu i na tome Vam još jednom čestitam. Radujem se svom ponovnom dolasku u Beograd i Srbiju i na 30. Beogradski maraton 2017. godine.“ - završio je svoju poruku Havijer Sotomajor.


Datum: 19.04.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...