Biciklom za lepši, bolji i bezbedniji Mladenovac

Na teritoriji gradske opštine Mladenovac biće sproveden projekat pod nazivom „BICIKLOM ZA LEPŠI, BOLjI I BEZBEDNIJI MLADENOVAC“, koji realizuje Centar za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Gradskom upravom grada Beograda - Sekretarijatom za saobraćaj, gradskom opštinom Mladenovac i Komisijom za bezbednost saobraćaja na putevima gradske opštine Mladenovac.

Cilj projekta je da se biciklističkom saobraćaju u Mladenovcu da veći značaj, odnosno da se deca, na teritoriji gradske opštine Mladenovac, podstaknu da češće voze bicikl i time doprinesu kvalitetnijem i zdravijem načinu života u njihovoj sredini. Takođe, projekat ima za cilj da kroz organizovanje predavanja i obuka na biciklističkom poligonu deca steknu potrebna znanja i veštine za bezbedno učestvovanje u saobraćaju kao vozači bicikla.

Naime, ovim putem se deca obrazuju, formiraju stavove te stiču motivaciju i veštine koje će ih osnažiti kako bi zaštitili ne samo svoje zdravlje već i da se odgovorno ponašaju prema sebi i svojoj okolini. Deca koja su sada u školi, sutra će biti roditelji, učitelji i dr. Tako izgrađena nova generacija je najbolji garant održivog razvoja kapaciteta i integriteta svih pojedinaca i institucija u sistemu bezbednosti saobraćaja!

Realizacija projektnih aktivnosti će otpočeti u petak, 08.04.2016. godine sa početkom u 12 časova u osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Mladenovcu, kada će predstavnici Centra za bezbednost saobraćaja izvršiti obuku dece na biciklističkom poligonu.


Datum: 06.04.2016. Autor: Vladan Vukšić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...