Dodeljene nagrade RSS za najbolje u 2015

Na 11. sednici Skupštine Rukometnog saveza Srbije, po zejedničkoj anketi Sportskog žurnala i RSS-a, deseti, jubilarni put dodeljene su nagrade za najbolje igračice, igrače, trenere i sudijskog para u 2015. godini. Pravo glasa su imali svi treneri I kapiteni klubova muške I ženske Super lige, s tim da su stručnjaci glasali za najboljeg kolegu I igrače, dok su kapiteni glasali samo za igrače.


Za najbolju igračicu, drugu godinu za redom, izabrana je Anđela Janjušević, reprezentativka i igračica RK Radničkog iz Kragujevca, dok je za najboljeg igrača, treći put za redom izabran bivši kapiten i igrač mađarskog Vesprema, Momir Ilić.


U ime svih nagrađenih prisutnima se obratio Momir Ilić:


“Hvala svima koji su svojim glasom omogućili da dobijemo priznanja za najuspešnije u godini za nama. Za mene lično, ovo je veliko priznanje, koje mi daje dodatni podstrek da naporno radim I dobro igram. Želim ovim putem da svojim bivšim saigračima poželim sreću na Evropskom prvenstvu. Nama ostaje samo da im budemo velika podrška, a siguran sam da će oni dati sve od sebe da ostvare najbolji rezultat.”


Najuspešniji trener u 2015. je Đorđe Ćirković, bivši trener RK Vojvodina I aktuelni trener rumunske Konstance, koji je ovu nagradu dobio drugu godinu za redom. Za najbolji sudijski par izabrani su Nenad Nikolić i Dušan Stojković. Sudijski par Nikolić, Stojković od 2010. godine nosi ovu laskavu titulu.


Datum: 30.12.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...