x

I mi želimo da se bavimo sportom

I mi želimo da se bavimo sportom
Obrenovac će u četvrtak, 05. novembra biti domaćin manifestacije «I mi želimo da se bavimo sportom» kroz koju će biti predstavljeni najraznovrsniji sadržaji sportsko-rekreativnih aktivnosti za osobe sa invaliditetom, decu i mlade pre svega.

Ovo po mnogo čemu jedinstveno druženje, inače prvo te vrste, biće održano u prostoru Kluba za mlade u Sportsko-kulturnom centru Obrenovca, sa početkom od 10:00 sati a okupiće sugrađane sa invaliditetom svih uzrasta a, pored ostalih korisnike dnevnog boravka za decu i mlade sa intelektualnim teškoćama, članove Društva za cerebralnu i dečju paralizu, učenike škole «Sveti Sava» sa Umke dok će kao očigledan primer inkluzivnog rada učešće uzeti najmlađi članovi šah kluba «Raul Hoze Kapablanka»  dok će kao gosti učesnici biti polaznici Škole poezije «Štrumfoteka» a očekuje se i prisustvo gostiju kako iz Beograda tako i iz Lazarevca, Barajeva i drugih sredina.

Organizator ove priredbe je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u partnerstvu sa Centrom za nove ideje iz Obrenovca a održavanje je omogućeno uz podršku i pomoć koju je pružio grad Beograd – Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima građana.

Datum: 05.11.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...