x

Miranda Ker nova EasyTone ambasadorka

Miranda Ker nova EasyTone ambasadorka
Međunarodno priznati supermodel Miranda Ker, postala je Reebok EasyTone ambasadorka i na taj način stala rame uz rame sa slavnim promoterkama EasyTone-a, Evom Mendes, Helenom Kristensen i Keli Bruk.
Top model iz Australije navodi da joj EasyTone odeća i obuća pomažu da ostane fit i u formi, uprkos njenom brzom životnom stilu i čestim putovanjima po celom svetu, kao i brizi o jednogodišnjem sinu.

"Obožavam EasyTone! Izgledaju moderno i jako su udobne. Volim rezultate koje postižem zahvaljujući njima kao i to što jednostavno mogu da ih ubacim u kofer i nosim sa sobom kad god krenem na put. Moj život je toliko ispunjen različitim obavezama, tako da ne stižem uvek da vežbam u teretani, ali volim da pešačim ikad god imam slobodnog vremena, obujem EasyTone i krenem u šetnju. EasyTone patike su postale deo moje fitnes rutine".

Za Mirandu je biti zdrav i fit na vrhu liste njene percepcije zadovoljstva. "Izabrala sam istezanje kao jednu od ideja vezanih za "ultimativno zadovoljstvo" jer volim jogu i zaista mi prija istezanje, i čini da se osećam bolje i svežije. Verujem da smo svi istinski zadovoljni ukoliko nam je udobno u sopstvenom telu."

"Mi smo oduvek imali neverovatno pozitivne reakcije žena na EasyTone patike, tako da vrlo dobro znamo da je ovo fantastičan proizvod", objašnjava Martina Jarbaher, Direktor Odeljenja za ženski sport u Reebok-u. "Nošenje EasyTone patika u kombinaciji sa redovnim režimom fitnesa odličan je način da sve žene izvuku malo više iz svojih svakodnevnih šetnji, a da pritom, zahvaljujući modernim i ženstvenim EasyTone modelima ne gube na svom stilu"

Kako EasyTone Tehnologija funkcioniše
Razvijeni od strane Reebok tima za napredne koncepte, EasyTone proizvodi imaju ugrađene komore sa tehnologijom Moving Air TechnologyT, koja omogućava protok vazduha kao reakciju na vaše korake i stvara mikro nestabilnost sa svakim iskorakom. EasyTone tehnologija kreirana je da omogući manje stabilnu platformu nego što je to slučaj kod tradicionalnih sportskih patika, a u isto vreme se ne gubi na udobnosti.

Nova EasyTone kolekcija dostupna je u Reebok monobrend i Sportvision radnjama kao i u prodavnicama Đak i Planeta.
Datum: 25.04.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...