x

Poznati odmerili snage na adidas turniru

Poznati odmerili snage na adidas turniru
Uoči finala EURO 2012 u Đak radnji u Kolarčevoj 7, u okviru specijalnog fudbalskog kornera adidas je organizovao uzbudljiv turnir u stonom fudbalu ! Događaju su prisustvovale naše poznate ličnosti, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Marko Karadžić, Milan Gromilić, Aleksandra Perović, Nikola Milivojević i Nenad Heraković, koje su odmerile snage u ovoj sportskoj disciplini. Nakon zabavnog takmičenja sa poznatima usledilo je uzbudljivo finale adidas turnira u stonom fudbalu, za takmičare koji su se nadmetali u protekle dve nedelje.

Najbolji među poznatim stono-fudbalerima bili su Andrija Kuzmanović i Viktor Savić koji su se predano borili do samog kraja turnira i zasluženo osvojili prvo mesto, a u okviru finala adidas turnira u stonom fudbalu, pobednička ekipa je osvojila vredne adidas nagrade.

Prvoplasirani su osvojili poklon vaučer od 80.000 dinara za adidas proizvode po sopstvenom izboru, vicešampioni su birali svoje omiljene adidas proizvode u vrednosti od 40.000 dinara, dok je ekipa koja je osvojila treće mesto  osvojila vaučer od 20.000 dinara.

Svi učesnici su uživali uz hitove koje je puštao poznati gradski DJ - Prema, a za dobru sportsku atmosferu tokom turnira bio je zadužen popularni voditelj Dejan Pantelić, koji je bodrio i zabavljao takmičare.

Za sve ljubitelje fudbala, u Đak radnji u Kolarčevoj 7, u okviru velikog fudbalskog kornera izložena je celokupna ponuda adidas odeće i obuće za fudbal. Ova Đak prodavnica postala je novo mesto gde se mogu naći vrhunski adidas fudbalski proizvodi, među kojima se ističe adidasov revolucionaran proizvod - najnovije Predator kopačke.
Datum: 02.07.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...