Revijalna trka plivača sa invaliditetom na 11. NLB Trofeju Beograd u plivanju

Revijalna trke plivača sa invaliditetom održaće se u subotu, 23. juna 2012. godine, u okviru 11. NLB Trofeja Beograda u plivanju, u Sportskom centru Milan Gale Muškatirović,  sa početkom u 17:30 časova.
Nastup plivača sa invaliditetom u ovoj manifestaciji ima nemerljiv značaj u prezentaciji i popularizaciji plivanja osoba sa invaliditetom. Učešće osoba sa invaliditetom u ovakvim manifestacijama je u skladu sa jednim od najvažnijih strateških ciljeva Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda - inkluzija sportista sa invaliditetom.

Ovo je izvanredna mogućnost da šira društvena javnost vidi mogućnosti sportista sa invaliditetom koji ostvaruju izuzetna sportska postignuća na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

U Revijalnoj trci osoba sa invaliditetom učestvovaće: Ana Jovović, Hamed Podbićanin, Šćepan Zorić, Teodora Stanković, Matija Đoković, Radomir Muminović, Ognjen Paunović i Igor Despotović.
Datum: 22.06.2012. Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...