Veliki fitnes događaj 24. januara u Beogradu

Prestižni fitnes događaj, Les Mills „Super Quarterly 2015“, biće održan 24. januara u Beogradu, u Dynamic sport & health club (Dunavska 62, Dorćol),  kada će se na jednom mestu okupiti svi zaljubljenici Les Mills programa – vežbači, instruktori i vrhunski svetski treneri. 

Les Mills Super Quarterly je veliki fitnes događaj koji se održava širom sveta, prvenstveno je namenjen instruktorima u cilju unapređenja znanja i podučavanja, ali ovaj fitnes događaj ima prefiks „super“ jer u njemu mogu da učestvuju svi koji žele: treneri, instruktori i vežbači. 

Prezenteri svakog Super Quarterly-a su velika svetska Les Mills imena, a za ovu priliku specijalno u Beograd dolazi Thomas Cerboneschi, master trener programa  BodyPump™, BodyCombat™, RPM™, CXWORX™ i GRIT™ i vođa jesenje selekcije elitnih srpskih Les Mills instruktora. Na događaj dolazi i Les Mills master trener iz Slovenije Eduard Žaler, a posebnu čar ovom događaju daće i tri atraktivne dame: Vanessa Vassallo, internacionalni Les Mills prezenter i Reebok brend ambasador, Sandra Locić i Katja Vodopivec.

Tokom januara biće kreiran i prvi domaći tim Les Mills trenera, a nekoliko dana pre Super QW-a održaće se prvi boot camp za trenere, što znači da će na Super QW-u kandidatima biti data prilika da nastupe pored trenera, na bini. 

SATNICA LES MILLS SUPER QW-a 2015:

10:00 – 11:00 BodyPump™ – Eduard Žalar & Thomas Cerboneschi
11:15 – 12:15 BodyStep™ – Sandra Locić
12:25 – 12:55 GRIT™ – Thomas Cerboneschi & Eduard Žalar
13:05 – 14:05 BodyBalance™ – Vanessa Vassallo
14:15 – 14:45 Cx Worx™ – Thomas Cerboneschi
14:55 – 15:45 Shbam™ – Vanessa Vassallo
15:50 – 16:50 BodyAttack™ – Sandra Locić
17:00 – 17:45 BodyVive™ – Vanessa Vassallo
17:55 – 18:55 BodyCombat™ – Thomas Cerboneschi & Eduard Žalar
19:15 – 20:15 BodyJam™ – Vanessa Vassallo – PREMIJERA
Datum: 22.01.2015. Autor: Jasmina K. Latinović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...