x

Fitnes fest powered by Reebok 2014

Fitnes fest powered by Reebok 2014

Reebok poziva sve one koji su fit, koji žive uz fitnes i unose žar u vežbanje da nam se pridruže na Fitness Festu 3 powered by Reebok, najsveobuhvatnijem fitnes događaju koji se održava od 21. do 23. marta 2014. godine u okviru prostorija SRPC Milan Gale Muškatirović i Metropoliten Univerziteta, u ulici Tadeuša Košućuška 63.

Fitnes Fest 3 powered by Reebok okupiće veliki broj vežbača na besplatnim javnim časovima. Događaju će prisustvovati najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri koji će u okviru master časova, workshop-ova i predavanja svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu. Cilj Fitnes Festa 3 powered by Reebok je da podigne nivo znanja i komunikacije stručnjaka u oblasti fitnesa putem prezentacije novih trendova, javnih časova, radionica i predavanja. Osim želje da poveže stručnjake i svim prisutnima pruži edukaciju, misija Fitnes festa je i da podigne pozitivnu energiju u ovoj oblasti, populariše fitnes i razvije ljubav prema vežbanju i zdravom životu kod svih uzrasnih kategorija u Srbiji.

Reebok vam pruža priliku da postanete deo velike zajednice svih onih kojima je fitnes način života, ali i da se borite za titulu najboljeg vežbača u okviru velikog Reebok fitnes izazova, čije će se finale održati upravo na Fitnes Festu 3 powered by Reebok. Kvalifikacije za finalni izazov se trenutno održavaju u najposećenijim gradskim teretanama, gde svi zainteresovani imaju priliku da se takmiče i obezbede svoje mesto u finalu. Vežbači koji ostvare najbolje rezultate i najuspešnije savladaju sve izazove u kvalifikacijama, boriće se za titulu najspremijeg u velikom finalu, gde će im zadatke davati Reebok fitnes ambasadori. Svi oni koji nisu uspeli da se oprobaju u Reebok fitnes izazovu u teretanama, mogu da se kvalifikuju na Fitness Festu 3 powered by Reebok, tokom celog dana u subotu 22. marta. Finale Reebok fitnes izazova održaće se u nedelju 23. marta u 14 sati, nakon koga će najspretniji u izvršenju ovih izazova biti nagrađeni prestižnim Reebok nagradama.

Za sve informacije o Fitnes Festu 3 powered by Reebok posetite www.fitnesfest.com.Datum: 13.03.2014. Autor: Tanja Šakotić

PROČITAJTE JOŠ...