portski vikend na Adi Ciganliji (2)

 
 
Beograd 18. maj 2012. godine - Ovog vikenda na Adi Ciganliji biće održan veliki broj manifestacija koji će imati za cilj promociju sportskog načina življenja, među kojima su: Treća po redu, Čukarička ferijalna roštiljijada; Četvrta trka Beogradskog roler kupa; Beogradska internacionalna regata i Drugi Kup Srbije; "Vežbajte jogu sa nama"; Sportske igre Laste; Beogradska Coca Cola Biciklijada; "Svi kao jedan".

Subota, 19. maj 2012
Čukarička ferijalna roštiljijada
Ferijalni savez Čukarice organizovaće ove godine treću roštiljijadu na piknik prostoru Ade Ciganlije. Manifestacija počinje u 10 časova i na njoj će pored takmičenja u pravljenju roštilja biti organizovano dobrovoljno davanje krvi i sportsko rekreativne aktivnosti.

Beogradski roler kup
U organizaciji Roler Saveza Srbije, klubova "Olimpik" i "Intro lajn" na prvom igralištu kod kružnog toka biće održana 4. trka Beogradskog roler kupa sa početkom u 10 časova. Takmičenje se odvija u 5 starosnih kategorija.

Beogradska internacionalna regata i Drugi Kup Srbije
Na Savskom jezeru će predstojećeg vikenda biti održana tradicionalna Beogradska internacionalna regata i II Kup Srbije u organizaciji Veslačkog Saveza Srbije. Takmičenje se održava od 09 časova, i očekuje se velika posećenost, kao i na prošlogodišnjoj regati.


Nedelja, 20.maj 2012
"Vežbajte jogu sa nama"
Od ovog vikenda, svake nedelje do septembra meseca, na prostoru Joga parka (zelena površina kod kružnog toka) biće održavani besplatni časovi joge, sa početkom od 17 časova. Svi zainteresovani posetioci, mogu se pridružiti vežbanju sa instruktorima Joga saveza Srbije.

Sportske igre Laste
SP "Lasta" će kao i prethodnih godina, organizovati tradicionalni sportsko rekreativni dan za svoje zaposlene. Sa početkom od 09 časova, igre će se održati na centralnim sportskim, igralištima kod kružnog toka i na piknik prostoru.

Beogradska Coca Cola Biciklijada
Adu će ove godine, nakon vožnje kroz Beograd, posetiti biciklistički karavan "Coca cola" biciklijade. Dolazak biciklista se očekuje oko podneva, a zborno mesto će biti na Beogradskom kupatilu gde će biti upriličen muzičko zabavni program uz Prljavog inspektora Blažu i Đuru i mornare.

"Svi kao jedan "
Na skraćenim košarkaškim igralištima Ade Ciganlije biće održan humanitarni turnir u basketu "3 na 3". Turnir počinje u 14 časova a očekuje se učešće 15 ekipa.
Datum: 18.05.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...