x

Lidija Vučićević zadužila crveni dres

Lidija Vučićević zadužila crveni dres Foto: SPD RADNIČKI

Kragujevački superligaš nastavlja tradiciju da uz proverene snage, angažuje mlade igračice, koje je u prošlosti izbacivao u orbitu i koje su u crvenom dresu stekle punu igračku zrelost i afirmaciju. Najnoviji potez je overa ugovora sa talentovanom Lidijom Vučićević (18), rukometašicom koja je do sada nastupala u Prvoj ligi Srbije i čije je limite odavno prevazišla.

Lidija rukomet trenira od svoje trinaeste godine, igra na poziciji srednjeg beka i odlikuje je brzina, prodornost, visok procenat realizacije, kao i pravovremen osećaj za asistencije. U karijeri je igrala za ŽRK Pazar 2003 iz rodnog Novog Pazara.

"Ovaj korak predstavlja veliki  korak u mojoj karijeri, prepun novih mogućnosti, jer prelazim u najviši rang takmičenja gde ću se suočiti sa novim izazovima. Spremna sam da se posvetim svakom trenutku na terenu i da svojim trudom i radom doprinesem postizanju vrhunskih rezultata. Uzbuđena sam što ću imati priliku da se razvijam uz mlade i iskusne igračice, i trudiću se da opravdam čast koja mi je ukazana. Hvala klubu na poverenju i prilici da budem deo ove ekipe", izjavila je novi plejmejker Radničkog Lidija Vučićević.


Datum: 07.08.2023. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...