x

Mladi Nišlija u dresu Radničkog

Mladi Nišlija u dresu Radničkog Foto: SPD RADNIČKI

Rukometni klub Radnički se nalazi na pragu formiranja tima za narednu sezonu, kako bi što spremniji dočekao start novog šampionata i borbu za prva četiri mesta. Tendencija kluba da u svoje redove dovede mlade i talentovane igrače se i ovog puta pokazala na delu angažovanjem Vladana Stanojevića (19), mladića koji je već odigrao jednu prvenstvenu utakmicu minule sezone za Kragujevčane i poneo epitet najboljeg igrača. 

Vladan Stanojević pokriva poziciju levog beka, odlikuje ga prodornost i precizan šut. Rukometom je počeo da se bavi sa 15 godina u ekipi Železničara iz rodnog Niša, a nastupao je još i za Topličanin, Aleksinac i Šamot.

"Velika mi je čast da sam deo kluba koji je dobro organizovan i koji ima velike ambicije za predstojeću sezonu. Za mene kao mladog igrača je to veoma bitno. Zadovoljstvo mi je da sam deo ovog tima. Mlada smo ekipa, a sa većinom njih sam već igrao i mislim da imamo dobru ekipu za sam vrh tabele. Sa trenerom Petronijevićem do sada nisam sarađivao, ali se nadam da ću se nametnuti radom i dobrom igrom. Stručnom štabu i svojim saigračima želim uspešnu sezonu, a navijačima da uživaju u dobrom rukometu", izjavio je nakon potpisivanja jednogodišnjeg ugovora Vladan Stanojević.

Datum: 05.08.2023. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...