Luka Kotur pobednik


Luka Kotur, mladi biciklista Partizana, pobedio je u generalnom plasmanu za elitu u "Novogodišnjem ciklo kros kupu Novog Sada" sakupivši 45 bodova. Kotur je slavio i u poslednjoj, trećoj,  trci koju je u Novom Sadu uspešno organizovao novosadski klub Elit. U prvom krosu novogodišnje serije trijumfovao je Aleksa Marić iz Crvene zvezda, a u drugom Bojan Đurđić iz Radničkog (Kragujevac) koji je zauzeo i drugo mesto u ukupnom poretku.

Crno beli su u generalnom plasmanu osvojili tri titule, uz Kotura pobedili su junior Aleksandar Roman i  kadet Dušan Veselinović. Kod dama, prva u generalnom plasmanu je Violeta Trifković iz Jednote (Šid) koja je slavila u  prvoj i trećoj trci,  a bila je druga u drugoj iza Milici Rakić (BK Novi Sad).

Juniorsku titulu poneo je sjajni Aleksandar Roman iz Partizana uz pobede u sve tri trke. Kod kadeta, najbolji je, ukupno, bio Dušan Veselinović iz Partizana, pobednik prve trke i drugi u trećoj trci. Bio je za poen bolji od Marka Kasapovića (BK Novi Sad), pobednika druge i drugoplasiranog u prvoj trci. Ognjen Đurašinović iz Jednote (Šid) je osvojio titulu za mlađe kadete sa tri pobede u tri trke.

Masters Jednote iz Šida Slobodan Radovanović, je prvi u ukupnom plasamanu sa tri druga mesta u tri trke! Zoran Živković (Ciklomanija, Kragujevac) je drugi sa pobedama u prvoj i trećoj trci. Pobednik druge trke Branislav Matić (Fanatik) završio je novogodišnju seriju kao treći.

Poslednja trka je protekla u znaku biciklista Partizana: osvojili su tri prva mesta, u kategoriji juniora i kadeta napunili su postolja, dok su u eliti imali prvog i drugog!
Plasmani "Novogodišnjeg ciklo kros kupa Novog Sada" - treća trka, elita: 1. Luka Kotur, 2. Nemanja Ambruš (obojica Partizan), 3. Marko Ćurčić (Progresiv), 4. David Tikvarević (Progresiv), 5. Boris Popović (Ris sajkling Novi Sad) itd.

Generalni plasman: 1. Kotur 45 bodova, 2. Bojan Đurđić (Radnički) 38, 3. B. Popović 37 bodova itd.
Dame: 1. Violeta Trifković (Jednota), 2. Jana Jolović (Ciklomanija, Kragujevac), 3. Neda Opačić (Pro ekip, Beograd) itd.
Generalni plasman: 1. Trifković 27, 2. Jolović 16, 3. Milica Rakić (BK Novi Sad) 11 bodova.
Juniori: 1. Aleksandar Roman, 2. Andrej Galović, 3. Elvedin Ćatović (svi Partizan) itd.
Generalni plasman: 1. Roman 45, 2. Galović 36, 3. Miloš Mandić (BK Novi Sad) 18 poena itd.
Kadeti: 1. Dušan Petreski, 2. Dušan Veselinović, 3. Andrija Joksimović (svi Partizan).
Generalni plasman: 1. Veselinović 26, 2, Marko Kasapović 25, 3. Aleksandar Mijatović (obojica BK Novi Sad) 19 poena.
Mlađi kadeti: 1. Rade Volarov, 2. Robert Ivić (obojica Vojvodina), 3. Nikola Marković (BK Novi Sad).
Generalni plasman: 1. Zvonimir Zadro (Hrvatska, Vinkovci) 21, 2. Volarov 17, 3. Antonijo Jovičić (Hravatska, Vinkovci) 13 pena.
Poletarci: 1. Ognjen Đurašinović (Jednota), 2. Teodor Stanković Bojević (Avalski soko, Beograd), 3. Jovan Tešanović (Vojvodina).
Generalni plasman:1. Đurašinović 34, 2. Stanković Bajević 25, 3. Miran Lukadinović (Hrvatska, Vinkovci) 13 poena itd.
Mastersi: 1. Zoran Živković (Ciklomanija, Zrenjanin), 2. Slobodan Radovanović (Jednota), 3. Branislav Matić (Fanatik).
Generalni plasman: 1. Radovanović 46, 2. Živković 41, 3. Matić 41 bod itd.Datum: 14.01.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...