x

Adidas Battle Pack kopačke

Adidas Battle Pack kopačke
Nijedan tim nikada nije osvojio Svetsko prvenstvo u fudbalu  bez davanja maksimuma. Sve je u timskom radu, zajedništvu, strasti i ujedinjenju svih naroda kako bi zajedno postigli isti cilj. Svetsko prvenstvo u fudbalu je vrhunac karijere svakog igrača. To je događaj na kome se najbolji susreću sa još boljim igračima i gde nastaju fudbalske ikone. To je potpuno predavanje znajući da će vaši postupci ući u istoriju. Postoji samo jedan način da se tome približite - ili ćete ići oštro ili ćete ići kući. Ili stojite uspravno ili padate. Ili ste ujedinjeni ili podeljeni. To je crno ili belo. To je sve ili ništa.

adidas "Battle Pack" ima novi model za svaku od pet adidas kolekcija kopački - adizero F50, Predator T R, nitrocharge T, 11pro i adizero f50 T Messi. Svaka od njih ima sopstveni crno-beli dizajn kako bi se izdvojile na terenu, a dizajnirane su sa agresivnim identitetom i najsavremenijom tehnologijom. Nove adidas "Battle Pack" kopačke će nositi na terenu tokom Svetskog prvenstva svi adidas igrači, uključujući i Mesija (Leo Messi), Oskara (Oscar), Alveza (Dani Alves) i Suareza (Luis Suarez).

Crna i bela predstavljaju adidas kampanju "sve ili ništa" za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u kojoj svaka kopačka ima tačno 50 % bele i 50% crne boje. Tri vatreno zlatne aididas pruge predstavlaju najveću nagradu trofeja FIFA Svetskog kupa. Adizero f50 T Mesi je jedini izuzetak sa kombinacijom plave i bele boje, inspirisan nacionalnim bojama njegove rodne Argentine.

Crno-bela šara na kopačkama je inspirisana bojama ratnika i pločnicima drevene Mesopotamije koji su usavršeni na plaži Kopakabane.  Pojedinačni dezeni su dizajnirani tako da izraze atribute svake kopačke, kao i stav i sposobnosti svakog tipa igrača koji ih nosi, jer se bore za pobedu - brzinu, hrabrost, kontrolu , energiju i agilnost .

Markus Bauman (Markus Baumann), stariji potpredsednik za svetski fudbal u kompaniji adidas je izjavio: "Hteli smo da "Battle Pack" kopačke budu vidljive na terenu i da se izdvaju iz ekstremnog spektra boja koji svi očekuju da vide u Brazilu. Slogan naše kampanje za Svetsko prvenstvo u fudbalu glasi  "sve ili ništa" i taj mentalni sklop je savršeno predstavljen kroz crno belu šaru izabranu za kopačke. Osim toga, želeli smo da odamo poštovanje jedinstvenom brazilskom dizajnu koji čini deo njihove tradicije na kopačkama koje će predstavljati snagu i stil svakog pojedinačnog igrača. One će pomoći u pripremi naših igrača za bitke u Brazilu, gde će se boriti za pobedu. "

Lansiranje kampanje novih kopački "Battle Pack" označava sledeću fazu u adidas kampanji "sve ili ništa" povodom Svetskog prvenstva u Brazilu. Ovaj turnir je najveća svetska sportska manifestacija u pojedinačnom sportu i najbolja platforma za adidasovu vrhunsku sportsku obuću. Najuzbudljiviji profesionalni igrači na svetu će nositi nove adidas "Battle Pack" kopačke na terenu prvi put tokom UEFA Lige šampiona u Lisabonu i tokom FIFA Svetskog prvenstva u Brazilu. Kopačke će moći da se kupe od ponedeljka 26. maja u adidas  maloprodajnim objektima, kao i u specijalizovanim prodavnicama širom sveta. Više informacija potražite na zvaničnom sajtu adidas.com/worldcup ili facebook.com/adidasfootball ili pratite informacije putem twitter naloga @adidasfootball i na #allinornothing učestvujte u diskusiji.


adizeroT f50 Messi
Adizero f50 T Mesi predstavlja kombinaciju revolucionarne tehnologije i precizne izrade kakvu zaslužuje neko ko je četiri puta osvojio FIFA nagradu za najboljeg igrača godine. Svaki aspekt kopačke je projektovan tako da onaj ko je nosi bude što je moguće brži na terenu. adizero T f50 Messi sa samo 165 gr predstavlja jednu od najlakših kopačkih na tržištu. Uz crno-belu boju Adizero f50 T Mesi ima i plavu boju, inspirisanu nacionalnim bojama njegove rodne Argenitine.


adizeroT f50
Adizero f50 T  koju nose igrači poput Arijena Robena (Arjen Robben), Karima Benzema (Karim Benzema) i Luiza Suareza (Luis Suarez) predstavlja vrhunac precizne izrade čiji je svaki aspekt projektovan tako da onaj ko je nosi bude što je moguće brži na terenu. Uz karakteristike kao što su SPEEDTRAXION, potpuno nov raspored krampona za veliku brzinu koji pruža maksimalna ubrzanja i trenutnu promenu pravca, i SPEEDFOIL, revolucionarni materijal koji je lagan, mekan i izdržljiv i omogućava udobno fiksiranje pete.  adizero T f50 je kopačka koja će omogućiti igračima svetske klase da u Brazilu budu brži nego ikada  pre.

predatorR LZ
Ova kopačka je jedina iz linije "Battle Pack" koja ima belu boju na crnoj podlozi (sve ostale imaju crnu šaru na beloj podlozi) i poslednja u nizu predator kopačkih koje se lansiraju na tržište specijalno za svako Svetsko prvenstvo još od 1994 . godine. Ove kopačke koje vole igrači poput Oskara (Oscar), Ozila (Mesut Ozil) i Toresa (Fernando Torres), imaju pet posebnih "smrtonosnih zona"  tehnologije  i pružaju izvanrednu kontrolu lopte, dodir, preciznost i snagu. Kopačka je napravljena da ovlada svakim aspektom igre.

nitrochargeT
nitrocharge T , kopačka  zadržava energiju namenjenu novoj generaciji fudbalera kao što su Alvez (Dani Alves) i Martinez (Javi Martinez). Dizajnirana je za igrače koji su "motor" tima, koji uvek trče, uklizavaju i daju snagu svom timu. Uz jedinstven i veoma elastičnan ENERGISLING T oko prednjeg dela stopala koji podržava precizno kretanje i kretanje u stranu radi oštrijih reakcija na terenu i ENERGIPULSE T tehnologije koja pruža snažne odraze i dugoročni povraćaj energije tokom trčanja,  nitrocharge T kombinuje nove tehnologije i unosi inovacije u način na koji ova vrsta igrača igra ovu predivnu igru.

11pro
11pro koji nose Filip Lam (Philipp Lahm) i Frank Lampard (Frank Lampard) zadržava klasične atribute koji omogućavaju igračima da kontrolišu igru. Napravljena je od veoma inovativne mikrofiber poliuretanske sintetike i dobro se prilagođava nozi, pruža odličan osećaj za prednji deo stopala u spoju sa potpuno novim đonom koji ima okvir za bolju distribuciju pritiska kao i optimizovani raspored krampona za maksimalno prijanjanje i ubrzanje.  11pro ostaje omiljena kopačka za fudbalere koji vladaju svim aspektima igre.
 
Autor: Jasmina K Latinović Objavljeno: 15.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ