Kongres o prevenciji dopinga u sportu 2016

2. Kongres o prevenciji dopinga u sportu održaće se u subotu, 21. maja 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Antidoping agencije Srbije i uz podršku Udruženja za medicinu sporta Srbije, Derby bannana i Sport Network-a, a pod pokroviteljstvom Ministartsva omladine i sporta Srbije.


Kongres o prevenciji dopinga u sportu biće akreditovan kod Zdravstvenog saveta Ministarstva zdravlja Republike Srbije za slušaoce lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, zdravstvene tehničare i medicinske sestre u narednom akreditacionom periodu.
Ovogodišnji kongres o prevenciji dopinga u sportu održaće se u Hotelu Šumadija na Banovom Brdu u Beogradu. sa početkom u 09:45 časova.

Programom kongresa o prevenciji dopinga u sportu predviđeno je održavanje sledećih workshop-ova: “Mentalni trening kao dozvoljena pomoć u sportu”; “Sportske povrede prevencija, lečenje, oporavak - šta je dozvoljeno?”; “Razmena iskustava doping kontrolora iz regiona”.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da ovogodišnji kongres bude mesto gde će biti predstavljena “Mreža za čistu igru”  kao jedinstvena asocijaciju svih onih koji zajedno sa Antidoping agencijom Republike Srbije učestvuju u prevenciji dopinga u sportu ili kako je rečeno u memorandumu, svih onih kojima je važnija dobra utakmica nego pobednik, timska igra nego zakucavanje, fer plej nego rezultat.


Program kongresa:
  • 08:30 - Registracija
  • 09:45 - Otvaranje
  • 10:00 - Workshop (paralelne sesije)
  • 11:30 - Kafe pauza
  • 12:00 - Workshop (paralelne sesije)
  • 13:30 - Pauza za ručak
  • 14:00 - Originalni radovi
  • 15:30 - Kafe pauza
  • 16:00 - Workshop
  • 17:30 - Zatvaranje kongresa i žurka


Napomena:
* Ulaz slobodan. * Izložba proizvođača i uvoznika suplemenata biće otvorena za vreme trajanja naučnog programa u Foajeu hotela Šumadija.
* Kompletan Kongres će biti snimljen i dostupan u onlajn verziji nakon završetka na sajtu www.smas.org

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 21.05.2016. do 21.05.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Antidoping agencija Srbije
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.adas.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...