Karate turnir Trofej Zvezdare 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

30. Karate turnir Trofej Zvezdare (Memorijal Dušan Rakić - Brajan) održaće se u nedelju, 08. maja 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba Radnički, u saradnju sa Beogradskim karate savezom.


Ovogodišnji karate turnir Trofej Zvezdare održaće se u hali SD Radnički (Vojvode Šupljikca 31) u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije i WKF-a.

Programom karate turnira Trofej Zvezdare predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinčano, kate ekipno, borb pojedinačno, borbe ekipno. Takođe programom manifestacij, predviđeno je da se takmičenje u katama održi u periodu od 11:00 do 13:00 časoa, dok je takmičenje u borbama prdviđeno od 13:00 do 16:00 časova.

Pravo učešća na karate turniru Trofej Zvezdare imaće svi zaintersovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1000 dinara za kate i borbe pojedinačno, odnosno 1600 dinara za dva nastupa u katama, i 1600 dinara za ekipne nastupe.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Trofej Zvezdare obavljaće se putem i-mejl adrese radnicki@beotel.net

Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira Trofej Zvezdare predviđene su sledeće nagrade: Pehari za najuspešnije klubove (I, II i III mesto); Pehari za najuspešnije klubove u katama (I, II i III mesto); Pehari za najuspešnije klubove u borbama (I, II i III mesto); Pehar za najmasovniji klub; Pehar za najuspešnijeg takmičara i takmičarku, posebno kate, posebno borbe; Pehar za najmlađeg učesnika turnira; Medalje i diplome; Pehari svim pobednicima u ekipnom takmičenju; Torte pobednicima u ekipnom takmičenju za mlađe uzrasne kategorije zaključno sa 2003. godištem; Posebne vredne nagrade za najuspešnije klubove u katama i borbama.


Napomena:
* Takmičenje će biti po kup sistemu.
* Pravo nastupa imaju svi takmičari registrovani za 2015./2016. godinu sa važećim lekarskim pregledom i osiguranjem.
* Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za moguće povrede.
* Svaki klub je odgovoran za zdravstveno stanje i osiguranje svojih takmičara.


Program turnira:
  • 09:00 - 10:15 - Pregled dokumenata i korekcija žreba
  • 10:30 - 11:00 - Brifing sudija
  • 11:00 - 13:00 - Takmičenje u katama
  • 13:00 - 16:00 - Takmičenje u borbama
Više informacija o karate turniru Trofej Zvezdare možete dobiti putem telefona na broj 011 244 2075, 064 117 42 52, 064 86 87 914.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.05.2016. do 08.05.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Karate turnir Trofej Zvezdare 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Karate klub Radnički
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...