BetWinner

Zrenjaninski polumaraton 2016

1. Zrenjaninski polumaraton održaće se u nedelju, 06. novembra 2016. godine, u Zrenjaninu, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Petrovgrad, Sportskog saveza Zrenjanina i Grada Zrenjanina.


Ovogodišnji Zrenjaninski polumaraton održaće se na stazi ulicama Zrenjanina, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Zrenjaninskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaraton (21,1 Km); Trka zadovoljstva (7,4 Km).  Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start i cilj budu ispred gradske kuće na Trgu Slobode.

Pravo učešća na Zrenjaninskom polumaratonu imaće svi zainteresovani, stariji od 18 godina, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti

Za najuspešnije takmičare/ke Zrenjaninskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari, medalje i robne nagrade za prva tri mesta u obe trke u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Napomena:
* Presvlačenje trkača/ica biće omogućeno na 100 m od starta u OŠ Vuk Karadžić. * Parking na dan trke je besplatan, parking se  nalazi na 50 m od prijavnog centra.

* Preuzimanje startnih paketa vršiće se na dan trke 06.11.2016 od 08:00 do 10:00h, na Trgu Slobode ispred gradske kuće.
* Otvaranje prijavnog centra je u 07:30h
* Startni paket sadrži: Livenu unikatnu medalju; Startni broj sa čipom; Pamučnu majicu; Pokloni sponzora; Okrepa na stazi; Ručak.
* Svi takmičari učestvuju na sopstvenu odgovornost.
* Vremenski limit za polumaraton je 3 sata.
* Kategorije: Muška i ženska: nema kategorija po godinama.
* Ručak za sve trkače biće organizovan u domu učenika ,,Angelina Kojić Gina“ 100 m. od zone cilja.
* Prenoćište za učesnike kojima to bude  potreban može se rezervisati putem e mail-a   delicm82@gmail.com (Smeštaj je obezbeđen u domu učenika ,,Angelina Kojić Gina“ - cena smeštaja je 1000 din. ili 8 eura).
*Na stazi će se nalaziti četiri okrepne stanice sa vodom i voćem. *Obezbeđena medicinska pomoć.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.11.2016. do 06.11.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletsko rekreativni klub Petrovgrad
Mesto:
Zrenjanin
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://arkpetrovgrad.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...