BetWinner

Prvenstvo Srbije u polumaratonu 2016

Prvenstvo Srbije u polumaratonu održaće se u nedelju, 23. oktobra 2016. godine, u Apatinu, u organizaciji Atletskog kluba Apatin i Atletskog saveza Srbije (ASS).


Ovogodišnje Prvenstvo Srbije u polumaratonu održaće se u sklopu manifestacije Dunavski polumaraton na ulicama Apatina (start i cilj nalaziće se u Banji Junaković), sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskokg saveza Srbije (ASS).

Programom Prvenstva Srbije u polumaratonu predviđeno je održavanje polumaratonske trke (21,1 Km).

Pravo učešća na Prvenstvu Srbije u polumaratonu imaće svi zainteresovani atletičari  rođeni 1996 i stariji, koji su registrovani za atletske klubove učlanjene u ASS, uz uslov da poseduju ispravnu takmičarsku legitimaciju, da su od strane kluba prijavljeni za takmičenje, uz plaćanje startnine u iznosu od 1000 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Srbije u polumaratonu obavljaće se do 18.10.2016. godine, do 24h, putem i-mejl adrese ivica10.5@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke Prvenstva Srbije u polumaratonu predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirana takmičara-ke u svakoj disciplini dobijaju medalje i diplome ASS; Pehare i robne nagrade za tri prvoplasirana/ne obezbeđuje organizator takmičenja.

Napomena:
* Startnina se plaća ISKLJUČIVO na tekući račun Atletskog kluba Apatin 160-53522-45 Banka Intesa.
* Uplata startnine obezbeđuje “učesnički paket” koji sadrži: učesničku majcu i medalju, zajednički ručak i piće posle takmičenja u restoranu “Banja Junaković”
* Svoje startne brojeve i pakete svi prijavljeni mogu podići 22. oktobra 2016. godine od 19.15 do 22.00 i 23.oktobra 2016. godine od 07.30 - 10.00 časova u prijavnom centru "Recepcija Banja Junaković"
* Iz tehničkih razloga prijava shodno članu 7.4.2 Propozicija neće se prihvatati.
* Svi takmičari/ke koji nastupaju na Prvenstvu Srbije u polumaratonu, takmiče na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.
* Lekarski pregled nesme biti stariji od 30 dana.
* Svi takmičari/ke, učesnici prvenstva Srbije u polu maratonu obavezni su da delegatu ASS, 60 minuta pre starta, dostave uredno overene takmičarske knjižice sa lekarskih pregledom ne starijim od 30 dana.
* Da bi se prvenstvo Srbije održalo na startu treba da se pojave najmanje 3 (tri) takmičara, odnosno takmičаrke.

Više informacija o Prvenstvu Srbije u polumaratonu možete dobiti putem telefona 011/26.25.088; 26.26.876; 064/881.60.75 (Ivica Možek) i 063/53.74.82 (Goran Čegar).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.10.2016. do 23.10.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Apatin; Atletski savez Srbije
Mesto:
Apatin
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.ass.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...