x

Vršac Challenge Race 2023

Vršac Challenge Race 2023

2. Vršac Challenge Race održaće se u subotu, 01. aprila 2023. godine, u Vršcu, u organizaiji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.


Vršac Challenge Race predstavlja trku koja je deo čelendž lige Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije. Pripada kategoriji tzv. izazov trka za koje je karakteristična zemljana podloga, prirodne prepreke i šumske staze. Vršac Challenge Race inspirisan je konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Amaterskog je karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.


Ovogodišnji Vršac Challenge Race održaće se na stazi kod Planinarskog doma Široko Bilo na Vršačkomm bregu u Vršcu, sa početkom u 12:00 časova. Start dečije trke je u 10:30 časova.


KO? Vršac Challenge Race 2023

ŠTA? trka sa preprekama 

KAD? 01. april 2023. 

GDE? Vršac 


Pogramom  Vršac Challenge Race-a predviđeno je održavanje kros trke na 9 km sa prirodnim preprekama isključivo po zemljanoj podlozi, šumskim stazama kao i Kros trka sa preprekama za najmlađe.


Pravo učešća na Vršac Challenge Race-u imaće si zaintresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke i psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zaintersovanih učesnika/ca za učešće na Vršac Challenge Race-u obavljaće se do 24.03.2023. godine, putem online formulara.


Za najbrže takmičare/ke Vršac Challenge Race-a u muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke očekuju vredne nagrade, a partneri trke i Saveza za rekraciju i fitnes Srbije pripremili su nagrade i za prva tri mesta na dečijim trkama u svim kategorijama.


Napomena:

-Podela startnih paketa: Startni paketi se preuzimaju u Vršcu na dan trke, u subotu 01. aprila od 09 do 11. Takmičari moraju doći i preuzeti svoj startni paket na vreme.

-Startni paket: medalja, majica, startni broj, čip za elektronsko merenje vremena, flašica Raj vode, izotonični napitak Hydrostar, magnezijum, suplementi iznenađenja, ručak, bezalkoholno pivo, sportska vrećica Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, vaučer za popust za trke iz Challenge Race lige – Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (50% maksimalne cene za sledeću trku).

-Startni broj: Broj adekvatno postaviti na prednji deo majice, tako da ga ništa ne zaklanja.

-Zabava: Posle trke obezbeđena prigodna žurka za učesnike.

-Okrepne stanice: Obezbeđene su okrepne stanice na početku, tokom trke i na kraju.

-Trajanje trke: Predviđeno vreme trajanja trke 2.5 sata.

-Bezbednost: O bezbednosti svih takmičara brine lekarska služba.

-Prostor za stvari: Obezbeđen je prostor za odlaganje stvari.

-Rezultati: Preliminarni rezultati će biti istaknuti odmah na sajtu https://trka.rs/

-Foto: Obezbeđene su fotografije učesnika tokom trke i na cilju.

-Kotizacije i prijave: Prijave možete izvršiti putem linka: https://trka.rs/events/383/, a iznos kotizacija je: za uplate od 29.01.2023 do 28.02.2023 – 2.400,00 dinara; za uplate od 01.03.2023 do 24.03.2023 – 3.100,00 dinara; na dan trke 01.04. aprila – 3.500,00 dinara. *dečija trka 1.200,00 dinara do 01.04. aprila.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.04.2023. do 01.04.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Savez za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto: Vršac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: https://www.srfs.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...