x

Tribalion OCR 2023

Tribalion OCR 2023

Tribalion OCR održaće se u subotu, 13. maja 2023. godine, na Tari u Srbiji, u organizaciji Tribalion-a, u saradnji sa Smart Match Event Team-om.


Tribalion OCR predstavlja trku sa preprekama, adrenalinski, avanturistički sport u kome je cilj takmičara da prođu zadatu (obeleženu) stazu, savladavajući prepreke, postavljene od strane organizatora. Visoki zidovi, penjanje uz konopac, puzanje kroz blato, nošenje džakova sa peskom, vuča tereta, gađanje kladivom u metu, plivanje, vodene prepreke u kanjonu, delovi rute koji su skoro vertikalni, puno sreće, bola i zadovoljstva, samo su neke od stvari koje vas čekaju na Tribalion OCR!


Ovogodišnji Tribalion OCR održaće se pod sloganom “Oseti slobodu” na prelepim terenima Kaluđerske bare na Tari, budući da je planina Tara neverovatna lokacija za jedno ovakvo takmičenje, zahtevni tereni i izuzetne prirodne lepote su neodoljive svim zaljubljenicima u sportove u prirodi. Start trke predviđen je u 09:30 časova kod hotela Beli Bor.


KO? Tribalion OCR

ŠTA? trka sa preprekama

KAD? 13. maj 2023.

GDE? Tara


Programom Tribalion OCR predviđeno je održavanje tri trke, i to: Tribalion challenge - 21 km (1150 m kumulativnog uspona sa 35 izazova i prepreka); Tribalion green - 11 km (400 m kumulativnog uspon sa 25 izazova i prepreka); i Dečija trka - 1 km (sa 5 prepreka za decu do 10 godina). Takođe, programom manifestacije, pored same trke, organizator je predvideo dosta pratećih aktivnosti za sve učesnike/ce, sa ciljem da svim učesnicima priredi vikend za pamćenje, a da, pritom, na pravi način promovišu Bajinu Baštu i planinu Taru, kao idealnu lokaciju za avanturistički turizam.


Pravo učešća na Tribalion OCR imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari I psiho-fizički spremni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih ućesnika/ca za učešće na Tribalion OCR obavljaće se putem online formulara.



Napomena:

-Očekivano vreme završetka trke: 2-6 sati.

-Kotizacija (startnina): Tribalion Challenge i Tribalion green- 3.800 din do 10-FEB-2023; 4.500 din do 17-APR-2023; 5.500 din do 27-APR-2023.

-Startni paket obuhvata: Tribalion dizajniranu dri fit majicu; Profesionalnu organizaciju trke; Korišćenje čipa za digitalno merenje vremena; Okrepu u toku i po završetku trke; Livenu finišersku medalju; Profesionalne fotgrafije sa trke; Neograničeno mnogo lepih uspomena.

-Kotizacija/ startnina za dečiju trku se ne plaća.

-Takmičari se prijavljuju popunjavanjem forme za prijavu na sajtu. Takmičar e-mailom dobija potvrdu da je prijava primljena. Prijava se smatra validnom kada takmičar od organizatora dobije potvrdu i izvrši uplatu kotizacije na tekući račun organizatora.

-Check-in takmičara i preuzimanje startnih paketa: 12.05.2023. u periodu 18-21h, i 07- 09:30h, na dan trke, 13.05.2023.

-Svaki tim sa četiri ili više članova ulazi u rangiranje timova. Da bi se tim rangirao, najmanje četiri člana tima moraju da završe istu trku. Konačno vreme tima će biti prosečno vreme prva četiri člana koji su završili trku.

-Članovi tima ne moraju trku završiti zajedno, u isto vreme.

-Takmičari prijavljuju naziv svog tima prilikom popunjavanja online prijave.

-Timovi mogu biti sastavljeni od takmičara istog pola ili mogu biti mešoviti.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.05.2023. do 13.05.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Tribalion
Mesto: Kaluđerske bare (Tara)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@tribalion.rs
Web sajt: https://tribalion.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...