x

Novogodišnji atletski miting AK Crvena Zvezda 2021

Novogodišnji atletski miting AK Crvena Zvezda 2021

11. Novogodišnji miting AK Crvena Zvezda održaće se u nedelju, 26. decembra 2021. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Crvena Zvezda.


Ovogodišnji Novogodišnji miting AK Crvena Zvezda održaće se u atletskoj dvorani (ul. Bulevar Oslobođenja bb) u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Srpskog atletskog saveza (SAS).


KO? 11. Novogodišnji miting AK Crvena Zvezda

ŠTA? atletski miting, takmičenje

KAD? 26. decembar 2021. 

GDE? Beograd


Programom Novogodišnjeg mitinga AK Crvena Zvezda predviđena su takmičenja u sledećim disiciplinama i kategorijama: 60m prepone: ml. pioniri/ke, st.pioniri/ke, ml.juniori/ke, st.juniori/ke, seniori/ke; 60m prepone ml.juniorke: Memorijal Aleksandar Obrdović Bambi; 60m ml. pioniri/ke, st.pioniri/ke, ml.juniori/ke, st.juniori/ke, seniori/ke; 200m ml. pioniri/ke, st.pioniri/ke, ml.juniori/ke, st.juniori/ke, seniori/ke; 400m ml.juniori/ke, st.juniori/ke, seniori/ke; 800m ml. pioniri/ke, st.pioniri/ke, 1000m seniori; Skok udalj st.pioniri/ke, seniori/ke; Skok udalj Seniori: Memorijal Nenad Stekić; Skok uvis seniori/ke; Bacanje kugle ml. pioniri/ke, st.pioniri/ke, ml.juniori/ke, st.juniori/ke, seniori/ke; Skok motkom seniori/ke; Troskok seniori/ke; atletske škole takmičiće se na 50 metara (C, A i B), a u skoku udalj samo atletske škole A.


Pravo učešća na Novogodišnjem mitingu AK Crvena Zvezda imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih kategorija, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjem mitingu AK Crvena Zvezda obavljaće se do 22.12.2021. godine, do 20h, putem i-mejla adrese akcrvenazvezda@yahoo.com


Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg mitinga AK Crvena Zvezda predviđene su sledeće nagrade: Medalje za troje prvoplasiranih u svakoj disciplini.



Napomena:

-Zbog epidemioloških mera za suzbijanje i prevenciju virusa mole se klubove da prijave samo kvalitetnije takmičare, kojima je potreban nastup radi ulaska u sportsku formu za narednu sezonu. 

-Pravo nastupa i broj disciplina će biti u skladu sa propozicijama SAS. 

-Organizator zadržava pravo da u slučaju velikog broja 

prijavljenih takmičara u tehničkim disciplinama redukuje listu.

-Svi takmičari moraju da imaju validan dokument lekara sportske medicine odnosno potvrdu o sposobnosti za takmičenja u skladu sa zakonom o sportu, ne stariju od šest meseci. 

-Takmičari nastupaju na sopstvenu odgovornost i odgovornost klubova za koje nastupaju.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.12.2021. do 26.12.2021.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: AK Crvena Zvezda
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://akcrvenazvezda.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...