Sretenjska atletska trka 2020

9. Sretenjska atletska trka održaće se u subotu, 15. februara 2020. godine, u Kraljevu, u organizaciji Atletskog kluba Karanovac.


Ovogodišnja Sretenjska atletska trka održaće se u mestu Ušće na Ibru kod Kraljeva, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Centralne Srbije (ASCS).


Programom Sretenjske atletske trke predviđeno je održavanje sledećih trka: Atletske škole A i B 600m; Mlađi pioniri-ke 1200m; Stariji pioniri-ke 1200m; Juniori 1800m; Seniorke/ juniorke 1800m; Seniori/ veterani 3000m; Rudari 600m.


KO? Sretenjska atletska trka

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 15. februar 2020. 

GDE? Kraljevo


Pravo učešća na Sretenjskoj atletskoj trci imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: Atletske škole A i BM Mlađi pioniri-ke (2007./2008. godište); Stariji pioniri-ke (2005./2006. godište); Juniori/ke; Seniori/ke; Veteranke; Veterani (40-50, 50-60, 60 i više).


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Sretenjskoj atletskoj trci obaljaće se do 11.02.2020. godine, putem i-mejl adrese vesko@tron.rs


Za najuspešnije takmičare/ke Sretenjske atletske trke predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategrorijama. Napomena:

- Takmičari nastupaju na sopstvenu odgovornost i odgovornost svojih klubova.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 15.02.2020. do 15.02.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Karanovac
Mesto:
Kraljevo
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
vesko@tron.rs
Web sajt: https://www.facebook.com/akkaranovac/
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...