Zimski noćni polumaraton 2020

3. Zimski noćni polumaraton održaće se u subotu, 08. februara 2020. u Beogradu, u organizaciji Udruženja Zimski noćni iz Beograda.


Zimski noćni polumaraton predstavlja jedinstveni događaj u Srbiji, kao jedini polumaraton koji se održava u zimskom periodu u večernjim satima. Sa obzirom na godišnje doba i vreme održavanja predstavlja poseban izazov za trkače! Želiš da prisustvuješ vatrometu na startu, trčiš uz ritam koji ti daje DJ, u cilju uzmeš unikatnu medalju, počastiš se kuvanim vinom, čajem i štrudlama, sve to na ušću dveju reka Dunava i Save? Onda nema sumnje gde ćeš započeti sezonu. Jer, #sezonapocinjeovde!


Ovogodišnji Zimski noćni polumaraton održaće se na stazi na keju uz obalu reka Save i Dunava (Novobeogradska strana), sa startom ispod Brankovog mosta u 18:00 časova. 


KO? 3. Zimski noćni polumaraton

ŠTA? polumaraton, trka, trčanje

KAD? 08. februar 2020 

GDE? Beograd


Programom Zimskog noćnog polumaratona predviđeno je održavanje dve trke, i to: Polumaraton (21,1 km) i Trka na 7 km. Takođe, programom manifestacije predviđen je vatromet na startu uz DJ-a, unikatna medalja, a posle trke kuvano vino i štrudle.


Pravo učešća na Zimskom noćnom polumaratonu imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Zimskom noćnom polumaratonu obavljaće se putem online formulara.


Za sve učesnike Zimskog noćnog polumaratona predviđene su unikatne finišerske medalje i digitalne diplome. Pored toga predviđene su unikatne specijalne medalje za pobednike u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke, kao i nagrade sponzora za pobednike u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke.Napomena:

- Polumaratonska trka – dužina 21,1 km, start trke je u 18:00, limit je 3h, cena startnine je 1.800 din do 29.1.2020. god.

- Trka na 7km – dužina 7 km, start trke je u 18:00, limit je 1,5h, cena startnine je 1.650 din do 29.1.2020. god.

- Deo novca od startnina sa 3. Zimskog noćnog polumaratona biće uplaćeno na račun udruženja za borbu protiv dijabetesa PLAVI KRUG.

- Instrukcija za uplatu:  Primalac: IQ Consulting, Adresa: Ive Lole Ribara 126, 22400 Ruma, Svrha: 3. Zimski noćni polumaraton – startnina, Iznos: 1.650 rsd za trku na 7 km / 1.800 rsd za trku na 21,1km, Račun: 160-474884-63, Banca Intesa AD Beograd, Poziv na broj: Br. telefona učesnika.

- Startni paketi za obe trke sadrži: startni broj sa čipom, bandanu (multifunkcionalnu maramu), poklone sponzora.

- Staza polumaratonske trke je kružna i trči se TRI kruga, dužina staze je 21,1 km. Start trke je u 18:00h na keju kod Brankovog mosta na Novobeogradskoj strani. Trči se u smeru ka Hotelu Jugoslavija (I, III, V okret) gde se okreće i vraća ka mostu Gazela (II, IV, VI okret) gde se ponovo okreće i vraća ka startu/cilju trke. Vremenski limit za završetak trke je 3:00h. Presvlačenje i ostavljanje stvari obezbeđeno je u balonu FK Brodarac.

- Staza trke na 7km je kružna i trči se JEDAN krug, dužina staze je 7,03 km. Start trke je u 18:00h na keju kod Brankovog mosta na Novobeogradskoj strani. Trči se u smeru ka Hotelu Jugoslavija (I okret) gde se okreće i vraća ka mostu Gazela (II okret) gde se ponovo okreće i vraća ka startu/cilju trke. Vremenski limit za završetak trke je 1:30h. Presvlačenje i ostavljanje stvari obezbeđeno je u balonu FK Brodarac.

- Pre, u toku i nakon trke obezbeđeni su: Prostor za presvlačenje, Ostavljanje garderobe, Okrepa na stazi, Kuvano vino i štrudle, Muzika.

- Staza je ravna, asfaltna, kružna, dužina kruga je 7km i trči se tri kruga uz obalu reka Save i Dunava. 

- Ostavljanje stvari i presvlačenje će biti moguće u balonu FK BRODARAC.

- Po jednom krugu postoje dve okrepne stanice.
- Limit polumaratonske trke je 3h. - Svi maloletni takmičari moraće da potpišu saglasnost roditelja/ staratelja da učestvuju na trci.

- Prijave na dan trke nisu moguće.

- S obzirom na specifičnost staze, ukoliko bude preko 700 prijavljenih takmičara (trka na 7km i polumaratonska trka), trke će startovati odvojeno sa razlikom od 10 minuta. Takmičari će biti blagovremeno obavešteni o promeni satnice starta.Program Zimskog noćnog polumaratona:

Subota, 08. februar 2020.

- 15:00 - 17:30 - Preuzimanje startnih paketa 

- 17:30 - 17:50 - Zagrevanje

- 18:00 - START polumaratona

- 18:00 - START trke na 7km

- 20:30 - Proglašenje pobednika

- 20:30 - 22:00 - Uživo muzika


Više informacija o Zimskom noćnom polumaratonu možete dobiti putem telefona +381 66 8777123 i/ili i-mejla zimskinocnipolumaraton@gmail.com

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.02.2020. do 08.02.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Udruženje Zimski noćni
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
zimskinocnipolumaraton@gmail.com
Web sajt: https://bgnocnipolumaraton.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...