x

Teniski turnir Dijabetes open 2019

Teniski turnir Dijabetes open 2019

Teniski turnir Dijabetes open održaće se subotu i nedelju, 28. i 29. septembra 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Udruženja za borbu protiv dijabetesa Grada Beograada - Plavi krug, u saradnji sa Teniskom Akademijom Tipsarević uz podršku Teniskog saveza Beograd.


Dijabetes Open – najslađi teniski turnird.


Cilj teniskog turnira Dijabetes open pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom je i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja Plavi krug.


KO? Teniski turnir Dijabetes open

ŠTA? tenis, turnir

KAD? 28. i 29. septembar 2019

GDE? SC Olimp


Ovogodišnji teniski turnir Dijabetes open održaće se na terenima na terenima Teniske Akademije Tipsarević (ul. Vjekoslava Kovača 11 - SC Olimp Zvezdara) u Beogradu, sa početkom od 12h (28.09.) i 10h (29.09.).


Pravo učešća na teniskom turniru Dijabetes open imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho - fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, a koji žele da daju podršku osobama koje žive sa dijabetesom.



Prijavljivanje zainteresovanih učesnika za učešće na teniskom turniru Dijabetes open obavljaće se putem i-mejl adrese dijabetesopen@tipsarevicacademy.com


Napomena:

-U prijavi je potrebno poslati( Ime i prezime; Godina rođenja; Pol; Nivo tenisa - Rekreativac/ Aktivan igrač/ Totalni početnik.

-Prijava je obavezna, kotizacija iznosi 1000 dinara. -Prijave se mogu izvršiti do 26.09.2019. do 15h.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.09.2019. do 29.09.2019.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Plavi krug
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.plavikrug.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...