x

Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis 2019

Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis 2019

3. Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis održaće se u periodu od 04. do 06. oktobra 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.


Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis predstavlja  jedinstveni sajam ove vrste u regionu, a rezultat je činjenice da se tržište fitnesa, velnesa i zdravlja sve brže razvija i raste. Nastao je po ugledu na najveće svetske i evropske sajmove. Okuplja najeminentnije instruktore i prezentere iz regiona, veliki broj izlagača – proizvođače i distributere sportske opreme i rekvizita, podova, suplemenata, kompanije koje se bave zdravom ishranom, farmaceutske kuće, fitnes klubove, školice sporta, sportske fakultete, međunarodne organizacije iz sveta fitnesa…


Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima – amaterima, kao i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama.


Ovogodišnji sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis održaće se na 5000m2 sajamskog prostora u hali 3 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, uz učešće domaćih i inostranih izlagača.


KO? 3. Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis

ŠTA? sajam, fitness, wellnes, zdravlje

KAD? od 04. do 06. oktobra 2019.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis predviđeno je održavanje radionica, prezentacija, master class-ova. Programom manifestacije predviđeno je da posetioci vežbaju uz bogatu programsku šemu na binama, u zonama za funkcionalni trening, namenskim body & mind radionicama, a najmlađe posetioce BELFIS-a očekuje specijalna dečija sportska zona. Takođe, programom manifestacije predviđen je i  “Medical check point” u okviru koga će svi posetioci imati priliku da provere svoj zdravstveni status.


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i 9. Evropskog fitness kongresa u okviru kojeg će seminare i predavanja održati vrhunski stručnjaci.


Evropski fitnes kongres 2019


Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis biće otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 19 časova. Tokom trajanja sajma ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni Beogradskoj sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd). 



Više informacija o sajamu fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis možete dobiti putem telefona +381 (0) 11 311 56 48


Autor: Održavanje: od 04.10.2019. do 06.10.2019.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sajam za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@belfis.rs
Web sajt: https://belfis.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...