x

Sajam sporta 2019

Sajam sporta 2019 Foto: Dragan Skorić / Savremenisport.com

8. Međunarodni sajam sporta održaće se u periodu od 22. do 24. novembra 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, u saradnji sa nacionalnim granskim sportskim savezima, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije. 


Ovogodišnji sajam sporta održaće se u halama 1 i 1A na Beogradskom sajmu (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu, u periodu od 10:00 do 19:00 časova.


KO? 8. Sajam sporta

ŠTA? sajam, sport

KAD? 22. - 24. novembar 2019.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma sporta predviđeno je predstavljanje sledećih organizacija (Državne institucije i udruženja) - Ministarstvo omladine i sporta Srbije, Sportski savez Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Srbije, Antidoping agencija Srbije (ADAS), Vojvođanski sekretarijat za sport, USSS, Udruženje medicine, Udruženje profesora, Udruženje novinara, fakulteti, itd; kao i sportovi iz svih pet (5) kategorija, među kojima su: fudbal, košarka, odbojka, vaterpolo, atletika, tenis, plivanje, tekvondo, karate, džudo, vazduhoplovstvo, badminton, konjički sport, mačevanje, triatlon…


Takođe, programom sajma predviđeno je održavanje i 14. Nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije. Pored nacionalnog seminara, programom sajma predviđeno je i održavanje stručnih tribina i prodajne izložbe sportske opreme i rekvizita, praktičan prikaz (demonstracija) svih grana sporta, programa predškolskog, školskog i univerzitetskog sporta, nastup akreditovanih visokoškolskih ustanova sa programima školovanja i stručnog usvršavanja, izložbe najvećih sportskih ostvarenja vrhunskih sportista sa najvažnijih međunarodnih takmičenja i dr.



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 22.11.2019. do 24.11.2019.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportski savez Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@sportskisavezsrbije.rs
Web sajt: http://www.serbiansport.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...