Trofej Beograda u tenisu 2018

10. Trofej Beograda u tenisu održaće se u periodu od 14. do 16. decembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Teniskog saveza Srbije u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za sport i omladinu Beograda.


Trofej Beograda u tenisu održava se sa ciljem popularizacije i omasovljenja teniskog sporta.T TrofejBeograda već deceniju doprinosi razvoju tenisa u našoj zemlji, a ujedno omogućuje deci lepo druženje i zanimljivo takmičenje.


Ovogodišnji Trofej Beograda u tenisu  održaće se na terenima TK Classics (ul. Gramšijeva 11. Novi Beograd) u Beogradu, u skladu sa pravilima Teniskog saveza Beograda.


KO? 10. Trofej Beograda u tenisu

ŠTA? tenis, takmičenje

KAD? 14. - 16. decembar 2018.

GDE?  Beograd


Programom Trofeja Beograda u tenisu predviđena su takmičenja po sistemu Hopman kupa (1 dečak + 1 devojčica + miks) na kome će učestvovati šest reprezentacija gradova, u kategoriji do 12 godina.


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da ekipe budu podeljene u dve grupe. Nakon čega će prvoplasirane ekipe po grupama igrati finale, dok ćese drugoplasirane ekipe nadmetati za treće mesto.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.12.2018. do 16.12.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Teniski savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@tenisbg.org.rs
Web sajt: http://www.tenisbg.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...