Otvorena humanitarna trening trka MrazijAda 2019

3. Otvorena humanitarna trening trka MrazijAda održaće se u subotu, 05. januara 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Slađane Mačak i Biljane Ivanove.


Programom otvorene humanitarne trening trke MrazijAda predviđeno je održavanje trke na oko Savskog jezera ukupne dužine 7,7 km. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da start trke bude u 18:00 časova, kod restorana Jezero na Adi Ciganliji.


KO? 3. Otvorena humanitarna trening trka MrazijAda

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 05. januar 2019.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Pravo učešća na otvorenoj humanitarnoj trening trci MrazijAda imaće svi zainteresovani, humani ljudi dobre volje, koji mogu da pretrče/ prepešače stazu, uz plaćanje kotizacije. Kotizacija će se plaćati u vidu pelena za odrasle (kupuju se na komad i u apotekama, može i jedna pelena, jer zapamtite, naše malo nekome je mnogo) koje će biti donirane Prihvatilištu za odrasle.


Za najuspešnije takmičare/ke otvorene humanitarne trening trke MrazijAda  predviđene su nagrade, i to: Nagrade za prva tri mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji; Nagrade za namlađeg i najstarijeg učesnika.


Napomena:

  • Obezbeđena okrepa za takmičare/ke.

  • Obezbeđeno čuvanje stvari.

  • Poželjno je da takmičari/ke nose odeću crvene boje (Na radost).

  • Vreme takmičara/ki će biti mereno.

  • Takmičari/ke učestvuju na sopstvenu odgovornost.


Program otvorene humanitarne trening trke MrazijAda 2019

Subota, 05. januar 2018.

  • 17:30 - Podela brojeva

  • 18:00 - Start trke


Ima li boljeg načina da uđete u novu godinu nego putem humanosti uz druženje i trčanje/šetanje? Vaše malo, nekome je mnogo!
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 05.01.2019. do 05.01.2019.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Slađana Mačak; Biljana Ivanova
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Dunavski polumaraton 2019
+ Evropske igre 2019
+ Trka uz stepenice - Vršac 2019
+ Beogradski maraton 2019
+ Australian Open 2019

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...