Plivački maraton Ada Međica 2018

3. Međunarodni plivački maraton Ada Međica održaće se u nedelju, 12. avgusta 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza za daljnsko - maratonsko i masters plivanje Srbije, u saradnji sa Udruženjem Ljubitelji Save i Dunava Ada Međica.


Ovogodišnji plivački maraton Ada Međica, koji se održava u sklopu proslave 56. rođendana Udruženja Ljubitelji Save i Dunava Ada Međica, održaće se na ostrvu Ada Međica u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima  Saveza za daljnsko - maratonsko i masters plivanje Srbije.


Programom plivački maratona Ada Međica predviđeno je da takmičari isplivaju stazu oko ostrva Ada Međica u dužini od 2500 m, odnosno dva kruga oko ostrva u ukupnoj dužini od 5000 m, u zavisnosti da li su takmičari prijavljeni za Plivački maraton Ada Međica ili za SRB Open Water Cup. Start trke planiran je da bude na nizvodnom špicu ostrva Ada Međica u 12:00 časova. Takođe, programom manifestacije, po završetku trke predviđen je zajednički ručak i zabavno - kulturni program.


KO? 3. Međunarodni plivački maraton Ada Međica

ŠTA? plivački maraton, plivanje

KAD? 12. avgusta 2018.

GDE? Ada Međica (Beograd)


Pravo učešća na plivačkom mitingu Ada Međica imaće svi zainteresovani psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 500 dinara, po takmičaru/ki.


Prijvaljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na plivačkom mitingu Ada Međica obavljaće se putem online formulara na sajtu http://www.openwaterswim-serbia.org.rs


Za najuspešnije takmičare/ke plivačkog mitinga Ada Međica predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za pobednike po kategorijama; Pehari, robne i novčane nagrade za tri prvoplasirana takmičare u apsolutnoj kategoriji u muškoj i ženskoj konkurenciji; Svi takmičari koji isplivaju maraton dobiće medalje i majice. * Nagrade će uručiti počasni predsednik maratona gospodin Dan Tana i Nataša Francisti član Upravnog odbora Ade Medjice uručiće medalje.


Napomena:


 • Dužina staze - 2500 m (1 krug).

 • Očekivana temperatura vode po višegodišnjem proseku 25 stepeni.

Program manifestacije:
Nedelja, 12. avgust 2018.

 • 10:00 - 11:00 - Upis takmičara, uplata kotizacije

 • 11:10 - Tehnički sastanak

 • 11:30 - Otvaranje takmičenja - Defile učesnika, intoniranje himne i podizanje zastave Republike Srbije

 • 11:45 - Prvi poziv za ulazak u vodu

 • 11:50 - Drugi poziv za ulazak u vodu

 • 11:55 - Priprema za start,

 • 12:00 - Start plivačkom maratona

 • 12:45 - Očekivani dolazak prvih takmičara

 • 14:30 - Proglašenje pobednika
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 12.08.2018. do 12.08.2018.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Plivački maraton Ada Međica 2016

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Savez za daljnsko - maratonsko i masters plivanje Srbije
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
http://www.openwaterswim-serbia.org.rs

Facebook:
posetite stranicu
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beachvolley turnir rekreativaca 4 vs 4 2018
+ BP triatlon 2018
+ Dunavske čarolije 2018
+ Dunavski plivački maraton 2018
+ Trka 4 elementa 2018

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Plivački maraton Ada Međica 2016

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...