Dulenski MTB maraton 2018

2. Dulenski MTB maraton održaće se u nedelju, 12. avgusta 2018. godine, selu Dulene (23 km od Kragujevca), u organizaciji MTB team Positive.


Ovogodišnji Dulenski MTB maraton održaće se na Gledičkim planinama u okolini Kragujevca, sa početkom u 10:30 časova.


Progamom Dulenskog MTB maratona predviđene su dve staze/trke: Veliki maraton (50 km, 1670 mnv); Mali maraton 27 km (820 mnv). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da skup učesnika bude u selu Dulene (23 km od Kragujevca).


KO? 2. Dulenski MTB maraton

ŠTA? mtb, trka, maraton

KAD? 12. avgust 2018.

GDE? Dulene (Kragujevac)


Pravo učešća na Dulenskom MTB maratonu imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1000 dinara po takmičaru.


Za najuspešnije takmičare Dulenskog MTB maratona predviđene su nagrade u vidu pehara, medalja i robnih nagrada.


Napomena:

 • Maratoni su otvoreni za takmičare i rekreativce svih starosnih kategorija, osim maloletnih osoba gde je potrebna pisana saglasnost oba roditelja ili njihovo prisustvo.

 • Licence nisu potrebne za učešće na maratonu.

 • Maratoni se voze po svim vremenskim prilikama bez odlaganja.

 • Staze maratona su obeležene trakama, strelicama i odgovarajućim oznakama tako da ste uvek sigurni da ste na stazi maratona i da ne možete promašiti smer kretanja do cilja.

 • Maratoni imaju kombinaciju svih vrsta podloga, obezbeđenje od strane redara i volontera na stazi, optimalan broj okrepnih stanica na stazi i obezbeđeno prisustvo dezžurnih lekara i pratnju džipova i kros motora.

 • Svi učesnici startuju na svoju ličnu odgovornost, što potvrđuju svojim potpisom.

 • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost nastalu u slučaju telesnih povreda lica za vreme učešća na maratonu ili štetu nastalu na biciklu ili stvarima, kao ni štetu nastalu prema trećem licu.

 • Kotizacija obuhvata majicu sa znakom maratona, ručak i odgovarajuću okrepu na stazi u vidu energetske hrane i napitaka.

 • Predviđeno je i proglašenje prva tri takmičara u Masters A, B, C, ženskoj i muškoj kategoriji, proglašenje najboljih do 18god, najboljih školaraca do 8. razreda, kao i najmlađeg i najstarijeg učesnika maratona i proglašenje prva tri apsolutna pobednika maratona.

 • Pored starta maratona postoji restoran i prodavnica.

 • Selo Dulene u kome je skup planinskih biciklista je udaljeno od Kragujevca 23km na starom putu prema Jagodini i Rekovcu.


Program Dulenskog MTB maratona

 • 08:00 - 10:00 - Dolazak učesnika maratona, prijava za start i podela brojeva

 • 10:30 - Start malog i velikog maratona

 • 12:00 - 15:00 - Dolazak na cilj, proglašenje pobednika i ručak
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 12.08.2018. do 12.08.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
MTB team Positive
Mesto:
Dulene
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Biciklistička trka Dunavski kup 2018
+ MTB maraton Suva Extreme Challenge 2018
+ Adrenalin race 2018
+ Triatlon takmičenje Somborman 2018
+ Plivački maraton Ada Međica 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...