x

Stonoteniski turnir Skorenovac 2018

Stonoteniski turnir Skorenovac 2018

Nezvanični stonoteniski turnir Skorenovac održaće se u subotu, 26. maja 2018. godine, u Skorenovcu, u organizaciji STK Doža.


Ovogodišnji stonoteniski turnir Skorenovac održaće se u fiskulturnoj sali O.Š. Žarko Zrenjanin u Skorenovcu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom stonoteniskog turnira Skorenovac predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama:  I. Dečaci i devojčice – zabavište; II. Dečaci i devojčice – prvi i drugi razred; III. Dečaci i devojčice – treći i četvrti razred; IV. Dečaci i devojčice – peti i šesti razred; V. Dečaci i devojčice – sedmi i osmi razred.

KO? Stonoteniski turnir Skorenovac

ŠTA? stoni tenis, turnir

KAD? 26. maja 2018.

GDE? Skorenovac


Pravo učešća na stonoteniskom turniru Skorenovac imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: I. Dečaci i devojčice – zabavište; II. Dečaci i devojčice – prvi i drugi razred; III. Dečaci i devojčice – treći i četvrti razred; IV. Dečaci i devojčice – peti i šesti razred; V. Dečaci i devojčice – sedmi i osmi razred; uz plaćanje kotizacije u iznosu od 600 dinara po takmičaru/ki.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na stonoteniskom turniru Skorenovac obavljaće se do 24.05.2018. godine, slanjem prijave na i-mejl adresu tivadar.marton@gmail.com


Za najuspešnije takmičare/ke stonoteniskog turnira Skorenovac predviđene su sledeće nagrade: Organizacioni odbor obezbeđuje medalje i diplome za najbolje u svim kategorijama


Napomena:

  • Sistem takmičenja: kvalifikacije po grupama, u zavisnosti od broja prijavljenih takmičara po kategorijama, pobednici grupa i drugoplasirani ulaze u glavni žreb, gde se posle igra na ispadanje. Nosioci se određuju na licu mesta po prijavi takmičara


Više informacija o stonoteniskom turniru Skorenovac možete dobiti putem telefona +381 (0) 61 19 83 522 (Tivadar Marton).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.05.2018. do 26.05.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: STK Doža
Mesto: Skorenovac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: tivadar.marton@gmail.com
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...