Belgrade Future Gaming sajam 2018

11. Belgrade Future Gaming sajam održaće se u utorak i sredu, 05. i 06. juna 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Multi Solution Consult doo, u saradnji sa Beogradskim sajmom doo.


Poput velikih gaming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavlјanje gaming industrije. Prepoznajući rastuće tržište, Belgrade Future Gaming sajam Vam omogućava da budete u korak sa svetskim trendovima, da upoznate i obezbedite za sebe najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz  ove oblasti.

Prva manifestacija, održana je 2007. godine, kao jedinstvena prilika da proizvođači mašina, softvera i ostale prateće opreme za igre na sreću, po prvi put na ovakav način predstave svoje proizvode i usluge u regionu jugoistočne Evrope. Tokom prethodnih godina, sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo sam vrh, kao najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja svih bitnih igrača.

KO? 11. Belgrade Future Gaming sajam

ŠTA? sajam, igre na sreću, gejming industrija

KAD? 05. i 06. juna 2018.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Ovogodišnji Belgrade Future Gaming sajam održaće se u hali 3 Beogradskog sajma (ul.  Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu, u periodu od 10:00 do 18:00 časova (važi za oba dana).

Programom Belgrade Future Gaming sajma predviđeno je predstavljanje najsavremenije opreme, softverske podrške i pratećih servisa vezanih za igre na sreću, od strane vodećih svetskih firmi iz ove oblasti. Takođe, posetioci će imati priliku da probaju, uporede i kupe opremu koja bude prezentovana od strane izlagača.

Ulaz na Belgrade Future Gaming sajam biće besplatan uz karticu koja se će se dobijati na ulazu u salu, i važiće kao propusnica za ulazak sve vreme trajanja manifestacije.

Napomena:
  • Kartica (propusnica) za ulaz dobija se nakon popunjavanja prijave koja sadrži: Ime i Prezime; Ime kompanije; E-mail adresu; Zvanje.
Više informacija o Belgrade Future Gaming sajmu možete dobiti putem telefona + 381 (0)11 367 44 27

Povezani tekstovi:

Da li je kockanje sport?Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 05.06.2018. do 06.06.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Multi Solution Consult doo
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@belgradegaming.com
Web sajt:
http://www.belgradegaming.com

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2018
+ Beogradska rolerijada plus 2018
+ Krosminton turnir Srbija open 2018
+ Krosminton turnir Sombor open 2018
+ Evropsko prvenstvo u mačevanju 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...