x

Belgrade Future Gaming sajam 2018

Belgrade Future Gaming sajam 2018

11. Belgrade Future Gaming sajam održaće se u utorak i sredu, 05. i 06. juna 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Multi Solution Consult doo, u saradnji sa Beogradskim sajmom doo.


Poput velikih gaming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavlјanje gaming industrije. Prepoznajući rastuće tržište, Belgrade Future Gaming sajam Vam omogućava da budete u korak sa svetskim trendovima, da upoznate i obezbedite za sebe najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz  ove oblasti.

Prva manifestacija, održana je 2007. godine, kao jedinstvena prilika da proizvođači mašina, softvera i ostale prateće opreme za igre na sreću, po prvi put na ovakav način predstave svoje proizvode i usluge u regionu jugoistočne Evrope. Tokom prethodnih godina, sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo sam vrh, kao najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja svih bitnih igrača.

KO? 11. Belgrade Future Gaming sajam

ŠTA? sajam, igre na sreću, gejming industrija

KAD? 05. i 06. juna 2018.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Ovogodišnji Belgrade Future Gaming sajam održaće se u hali 3 Beogradskog sajma (ul.  Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu, u periodu od 10:00 do 18:00 časova (važi za oba dana).

Programom Belgrade Future Gaming sajma predviđeno je predstavljanje najsavremenije opreme, softverske podrške i pratećih servisa vezanih za igre na sreću, od strane vodećih svetskih firmi iz ove oblasti. Takođe, posetioci će imati priliku da probaju, uporede i kupe opremu koja bude prezentovana od strane izlagača.

Ulaz na Belgrade Future Gaming sajam biće besplatan uz karticu koja se će se dobijati na ulazu u salu, i važiće kao propusnica za ulazak sve vreme trajanja manifestacije.

Napomena:
  • Kartica (propusnica) za ulaz dobija se nakon popunjavanja prijave koja sadrži: Ime i Prezime; Ime kompanije; E-mail adresu; Zvanje.
Više informacija o Belgrade Future Gaming sajmu možete dobiti putem telefona + 381 (0)11 367 44 27

Povezani tekstovi:

Da li je kockanje sport?


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 05.06.2018. do 06.06.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Multi Solution Consult doo
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@belgradegaming.com
Web sajt: http://www.belgradegaming.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...