x

Prolećni festival zdravlja 2018

Prolećni festival zdravlja 2018

17. Prolećni festival zdravlja održaće se u četvrtak i petak, 12. i 13. aprila 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog festivala zdravlja.


Cilj Festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja građan, odosno prezentovanje korisnih informacija građanima, koje će im pomoći da unaprede svoje zdravstveno stanje.


Ovogodišnji Prolećni festival zdravlja održaće se, pod sloganom “Za zdravo potomstvo” u Domu vojske Srbije (ul. Braće Jugovića 19) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.


KO? 17. Prolećni festival zdravlja

ŠTA? zdravlje, festival

KAD? 12. i 13. aprila 2018.

GDE? Dom Vojske Srbije  (Beograd)


Programom Prolećnog festivala zdravlja predviđeno je sledeće: izlagački deo gde se nalaze štandovi izlagača; predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, rekreacije, sporta, zdravstvene i kozmetičke nege, zdrave ishrane, zdravstvenog turizma, alternativne medicine…; stručne konferencije i akreditovana predavanja za zdravstvene radnike; vežbe na bini za sve uzraste, ples i igra, performansi, promocije knjiga…; dečji kutak za najmlađe, gde se oni zabavljaju, crtaju, uče o očuvanju zdravlja…; bolnicu za medvediće, u saradnji sa studentima medicine, gde mališani donose igračke na preglede i razbijaju strah od belih mantila; preglede krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi, vida, bodi mas indeksa…; savetovanje sa lekarima i sestrama.

Takođe, u okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija. Predavanja za zainteresovane posetioce držaće najeminentniji stručnjaci iz oblasti medicine. Predviđeno je da budu održane i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, udruženja pacijenata, svi oni koji se bave zdravom ishranom, kozmetikom…

Vrata Doma vojske Srbije biće otvorena za posetioce oba dana festivala od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.04.2018. do 13.04.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski festival zdravlja
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: festivalzdravlja@gmail.com
Web sajt: http://www.festivalzdravlja.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...